кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
alpinee написа:Irfan написа:ок митак ам добо каде е бре не сер чуваex.Мареа ТД100
Коментар
-
alpinee написа:SilenceR написа:колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:alpinee написа:SilenceR написа:колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :D
Коментар
-
аз предлагам Неделя 15ч. на Стадиона?!?някой против има ли?Ей Сашо ето че си намери саотборник Колека "alpinee" от Павликени познамвам 2-ма човека единия беше със темпра 1.8 сива (Димитър) а другия е с една Алфа 1.3 боксер (ама забравих как се казва) ако ги знаеш сабирайте се и хващайте пътя за Търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар