кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:кво ще боядисват , там където са те ударили ли ?за довечера аз не обещавам нищо ...не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
alpinee написа:Irfan написа:ок митак ам добо каде е бре не сер чува)))))) Ако идваш насам,да взема да ти поръчам две три порции уши да ми донесеш от "Трафото" мисля,че така се казваше оная кръмча до бензиностанцията
Никъде досега не съм ял ушите толкова вкусно сготвени
)))
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
alpinee написа:SilenceR написа:колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :Dти с темпрата ли ще дойдеш, ей да се появи някой и той с темпра :D
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:alpinee написа:SilenceR написа:колега събираме се неделя следобед някъде , един два дена преди неделята се разбира колко часа точно ще е срещата.уж е за 17 часа , ама не всеки път.ела тая неделя ако ти се бие път насам и така , следи темата :Dти с темпрата ли ще дойдеш, ей да се появи някой и той с темпра :D
Коментар
-
аз предлагам Неделя 15ч. на Стадиона?!?някой против има ли?Ей Сашо ето че си намери саотборникКолека "alpinee" от Павликени познамвам 2-ма човека единия беше със темпра 1.8 сива (Димитър) а другия е с една Алфа 1.3 боксер (ама забравих как се казва) ако ги знаеш сабирайте се и хващайте пътя за Търново
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар