Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chumaS написа:
    SilenceR написа:
    chumaS написа:
    Irfan написа:
    chumaS написа:
    Irfan написа:
    до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до там
    А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.
    в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :D
    Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....
    ей колега баси майката не ти върви , то като тръгне ей така да не върви и не ще и не ще .......
    Моля тя не се засягай (че неска на теб по-не ти е ден), ноаз имам един лаф:"На човек като нему върви и жена му не кръшка и тъща му не умира!"edit: Irfan-не драсни ми тела си на личен ако може. Аз утре ще се занимаван със застрахователи и ако се наложи да ти звънна да ме теглиш. Ако не се наложи да звънна да почерпя за добре свършената работа. :P
    Колега аз съм "Митака" горе при нас можем да ти орравим тенекиите да ти сменим стаклото и да оправим колата че да пали Ирфан като те дръпне сигурно ще те доведе до сервиза ако искаш ела ище говорим на място.

Коментар

абе то и аз бях миналата седмица в същото положение но да знаеш че има и добри хора които те разбират(не са свършили още)
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Много ви благодаря за съветите. А вие в сервиза как се разбирате със застрахователите (в моя случей булстрат)???Ако имам право на избор веднага ще дойда при вас.

Коментар

Къв избор бе пич, ще ти я оценят експертно от каското, плащат ти и отивай да се оправяш, само коли до 5г. се оправят в сервиз на ЗД.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ебати...тая нощ сънувах, че сме си запазили хотел на морето. Много срещи на тоя форум и почнах да ви сънувам

Коментар

Яко брат, ако знаеш как ми е писнало от тази зима, идииииално ще дойде една срещичка на морето, много добра идея е да се направи там сбирка.

Коментар

ех мечти мечти и на мен как ми се иска ама кога ли,пък и как ли
                Прикачени файлове
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

и на мен ми е писнало от тая зима вече , аман ... особено като ме пратят някъде навънка , то кал то сняг то всичко измръзнало , стълби инструменти и незнам си какво още :D лятото пък като дойде пак ще мрънкаме , ще искаме пък да захладнее тая линейка не мога я разбера , ту си държи оборотите както трябва , ту нещо се объркват прави си квото си поиска , ам тей с газта са преебават работите . Ирфане некви чалъми прави ли ти марийка ?сериозно дайте идеи от какво може да е това ... чудех се тези дни да си взема емулатор , дали ще се оправи
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ирфанка моето момче утре се подготви за мисии купих си полюлеи пък и с фотоклетка са ми обещали
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

трудно се изкопуват грехове

Коментар

stenli_m написа:
                        ирфанка моето момче утре се подготви за мисии купих си полюлеи пък и с фотоклетка са ми обещали
                        оки началник нека да има мисиичче да не стоя напразно пък за обещаното в гаража са ама все забравям.абе какви чалъми прай,прай кот си иска аз пък чувам някъв резонанс но от къде е незнам

Коментар

добро утро :D господин главен специалист
                          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Добо ей за тая броня ти говорех, а ето идея и за отзад :P
                            Прикачени файлове

Коментар

Предната броня не ми допада много ... но задната
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

СМело мога да заявя , че данъка ми е 12.70 Смея да кажа, че вече сме и комшии с Иво не само по квартал, а и по жени... хаха
                                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Working...
                                X