до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до там
А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.
в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :D
Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....
ей колега баси майката не ти върви , то като тръгне ей така да не върви и не ще и не ще .......
Моля тя не се засягай (че неска на теб по-не ти е ден), ноаз имам един лаф:"На човек като нему върви и жена му не кръшка и тъща му не умира!"edit: Irfan-не драсни ми тела си на личен ако може. Аз утре ще се занимаван със застрахователи и ако се наложи да ти звънна да ме теглиш. Ако не се наложи да звънна да почерпя за добре свършената работа. :P
Колега аз съм "Митака" горе при нас можем да ти орравим тенекиите да ти сменим стаклото и да оправим колата че да пали Ирфан като те дръпне сигурно ще те доведе до сервиза ако искаш ела ище говорим на място.
Много ви благодаря за съветите. А вие в сервиза как се разбирате със застрахователите (в моя случей булстрат)???Ако имам право на избор веднага ще дойда при вас.
и на мен ми е писнало от тая зима вече , аман ... особено като ме пратят някъде навънка , то кал то сняг то всичко измръзнало , стълби инструменти и незнам си какво още :D лятото пък като дойде пак ще мрънкаме , ще искаме пък да захладнее тая линейка не мога я разбера , ту си държи оборотите както трябва , ту нещо се объркват прави си квото си поиска , ам тей с газта са преебават работите . Ирфане некви чалъми прави ли ти марийка ?сериозно дайте идеи от какво може да е това ... чудех се тези дни да си взема емулатор , дали ще се оправи
ирфанка моето момче утре се подготви за мисии купих си полюлеи пък и с фотоклетка са ми обещали
оки началник нека да има мисиичче да не стоя напразно пък за обещаното в гаража са ама все забравям.абе какви чалъми прай,прай кот си иска аз пък чувам някъв резонанс но от къде е незнам
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар