Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

го го го !!!
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

каде сии красавецоо..... Желаяте.... Бъди само мой ... Палавникооооооо
      dEv # LiFe sTyLe

Коментар

аз ви отървах тоя път Докато се прибера и отворя темата и гледам с половин час съм закъснял....ама то и без друго няма много нафта,май по-добре Сашо какво се е случило,да не е някой близък роднина?.. Съболезнования
        ex.Мареа ТД100

Коментар

еи сладурйй да праснем едни Уно ? ааАаа тънко кам 20-21 часа ?
          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
            еи сладурйй да праснем едни Уно ? ааАаа тънко кам 20-21 часа ?
            Ти сериозно ли? ))))

Коментар

Да да ама дано да има места де.... ае кам 20:00 някаде а ?
              dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Не знам дали ще се съберем. Нали е 14-ти все пак.Ако се съберем..къде ще отидем?

Коментар

chumaS написа:
                  Irfan написа:
                  до гробищата на Митака сервиза може да те дръпнем до там
                  А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.
                  в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :D
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

в Уно
                    dEv # LiFe sTyLe

Коментар

честит празник копелетаа
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

paralesa написа:
                        аз ви отървах тоя път Докато се прибера и отворя темата и гледам с половин час съм закъснял....ама то и без друго няма много нафта,май по-добре Сашо какво се е случило,да не е някой близък роднина?.. Съболезнования
                        абе то не е за разправяне , леля ми ..... днес всеки едва ли не празнува , пък ние ........... то не пита де , като дойде , ама да не му идва на човек до главата ...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

21:00ч. Уно!

Коментар

Irfan написа:
                            chumaS написа:
                            Irfan написа:
                            А митака дали работи днес?Ще съм благодарен ако се намери кой и скакво да ме дръпне.
                            в понеделник когато ти е удобно ми се обади аз ще те дръпна не е проблем.а и пия кафе с мляко :D
                            Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....

Коментар

chumaS написа:
                              Irfan написа:
                              chumaS написа:
                              Irfan написа:
                              Кафе с мляко - бял кахър!НО сега ВЕЧЕ ми трябва сервиз в който хем да ме погледнат защо не паля хем да ми СМЕНЯТ СТЪКЛОТО хем да ми ИЗПРАВЯТ ТЕНЕКИИТЕ!!!Защото днес след цалата бледуария която изписах във форума около 15:30 (аз още бях на работа) ми се обади един познат който живее на близо и ми вика:- А бе колатати що е долу??- Ми щот непали!- Ми кът непали кой ше ти оправи стъклото като е паднал сняг отгорему от покрива на къщата?- БЕ ДА *********************....
                              ей колега баси майката не ти върви , то като тръгне ей така да не върви и не ще и не ще да се оправи работата .......за джама има един сервиз "Юруков" аз там ходих за темпрата да ми сменят предния джам ... повечето са китайски джамове и са най -евтини.ако искаш по качествен съответно по скъп излиза ....
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                                chumaS написа:
                                Irfan написа:
                                chumaS написа:
                                Irfan написа:
                                ей колега баси майката не ти върви , то като тръгне ей така да не върви и не ще и не ще .......
                                Моля тя не се засягай (че неска на теб по-не ти е ден), ноаз имам един лаф:"На човек като нему върви и жена му не кръшка и тъща му не умира!"edit: Irfan-не драсни ми тела си на личен ако може. Аз утре ще се занимаван със застрахователи и ако се наложи да ти звънна да ме теглиш. Ако не се наложи да звънна да почерпя за добре свършената работа. :P

Коментар

Working...
                                X