стига ве ... моя беше 170 ...а сега ше е 400 май ... смятай .. !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Praslan написа:а защо ще вдигат данъците в краина сметка някои може ли да ми обясни ???stenli_m написа:какво ще правим с тези данъци бре мамицата имFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Офф, абе не мога да разбера този нашия кмет не трябваше ли отдавна да е в затвора гадината мръсна, колко е откраднал, че успява да плаща на всички, как едно ченге не се хвана да го разследва и някой съдия да го прибере на топло. Аз моя данък си го платих, то другия вариант е да се беся, вече почна изобщо да не ми пука.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
днес малко джитках из града , то си ебало майката и скпани дупки . разбирам да се плащат повече пари , ама пътя да е гладък като стъкло , не да пукаш гуми , да кривиш джантите или да си разбиваш амортесьори и носачи , бати и града , бахти управлението , бахти държавата ....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Praslan написа:а защо ще вдигат данъците в краина сметка някои може ли да ми обясни ???stenli_m написа:какво ще правим с тези данъци бре мамицата имex.Мареа ТД100
Коментар
-
Аз може да съм платил 8 лв, защото го платих април месец.. демек 4 месеца ми спадат парите , може и 9 -10 да е бил не знам Днеска па пихме из града кафе с Боби и Ирфан да ва яд Утре казвайте.. така като гледам пак вали снягMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
А аз да помлоя за помощ. Fiat BRAVA 1.8 16v 96г. спря да пали. Преди два дни я разривах от снега и през това време работеше (около 15мин.). Загасихя и след полвин час щях да пътувам, паля, но не подържа обороти и гасне. помислих, че нямам бензин - ходих до бензиностанцията с една туба и налях 5л. Въртях докато ми падна акумолатора - само припали два пъти за малко пак губи обороти и гасне. Събраха се съседи (един от тях "майстор") и решиха да ме бутнат на долу да запаля. Речено - сторено, пускаме я запали веднъж иакато натиснах съединителя веднага угасна. Наравното ( в дясно от стара болница) вече мидадоха акумолатор от дизелов бус. Закачам върти до откат запали 2 пъти и пак касне, склвд което повече неиска да запли по какъвто и да е повод. Бутнах я до една къща (още не съм се извинил на съседите) и я зарязах там.Моля някой да ми даде съвет какво да правя (ако иска може да дойде да я види), къде да я дръпна да я погледнат.Предварително благодаря на всички които ще се отзовът.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар