Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

стига ве ... моя беше 170 ...а сега ше е 400 май ... смятай .. !
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ако ще се празнува празника, ще се празнува вечерта. Аз за среща съм навит... а някой за полигон , че май ще се събират
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

а защо ще вдигат данъците в краина сметка някои може ли да ми обясни ???

Коментар

Praslan написа:
          Качица е официалното извинение ...неофициалното е , че кмета си поръчал нови панталони , които събират повече пари и иска да ги напълни Вдигнати са около 80% по груби сметки
          stenli_m написа:
          какво ще правим с тези данъци бре мамицата им
          JTD-то няма ли начин да се пише за 100 кс
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Офф, абе не мога да разбера този нашия кмет не трябваше ли отдавна да е в затвора гадината мръсна, колко е откраднал, че успява да плаща на всички, как едно ченге не се хвана да го разследва и някой съдия да го прибере на топло. Аз моя данък си го платих, то другия вариант е да се беся, вече почна изобщо да не ми пука.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

днес малко джитках из града , то си ебало майката и скпани дупки . разбирам да се плащат повече пари , ама пътя да е гладък като стъкло , не да пукаш гуми , да кривиш джантите или да си разбиваш амортесьори и носачи , бати и града , бахти управлението , бахти държавата ....
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                Praslan написа:
                Качица е официалното извинение ...неофициалното е , че кмета си поръчал нови панталони , които събират повече пари и иска да ги напълни Вдигнати са около 80% по груби сметки
                stenli_m написа:
                какво ще правим с тези данъци бре мамицата им
                JTD-то няма ли начин да се пише за 100 кс
                е па аз оная гад свинската,ще взема да я натваря в Мареата в багажника и ще карам назад напред през качица докато не се гътне То бива,ама това там на нищо не прилича Няма такива трапища,писна ми вече да плащам като поп и накрая да си покаже мазната физиономия и да изръси "Държавата спря субсидиите,парите не стигнаха" За какъв чеп се напъна да копае,освен за да прибере парите Какво им беше на светофарите,че ги махна и направи движението батак,а околните улици като лунен пейзаж? Трябва ли да викам господари на ефира,за да се види какво е станало?И накрая на тирада,да попитам,дали само за Търново са вдигнати данъците,защото аз се водя в Горна
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз може да съм платил 8 лв, защото го платих април месец.. демек 4 месеца ми спадат парите , може и 9 -10 да е бил не знам Днеска па пихме из града кафе с Боби и Ирфан да ва яд Утре казвайте.. така като гледам пак вали сняг
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ако е вярно това за данака ... зарадии Катчица ае да напраим една стачка.. аА ? да се саберем всичките фороми и да стачкуваме..се пак ПРОДАВАМ ФИАТ КУПЕ БЕЗ ПЛАТЕН ДАНАК 3000 лева
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

към колко часа ще се сабираме неска ако успея да стана ще доида се пак ми носете една лепенка на клуба външна ако може Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

абе как няма да станеш ако трябва с леглото ще те изкараме
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

е момчета етоги и новите български коли които ще караме те са евтини и здрави и най-вече нови
                          Прикачени файлове
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

пичове днес не ме бройте за срещата, че ще ходя на погребение Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

А аз да помлоя за помощ. Fiat BRAVA 1.8 16v 96г. спря да пали. Преди два дни я разривах от снега и през това време работеше (около 15мин.). Загасихя и след полвин час щях да пътувам, паля, но не подържа обороти и гасне. помислих, че нямам бензин - ходих до бензиностанцията с една туба и налях 5л. Въртях докато ми падна акумолатора - само припали два пъти за малко пак губи обороти и гасне. Събраха се съседи (един от тях "майстор") и решиха да ме бутнат на долу да запаля. Речено - сторено, пускаме я запали веднъж иакато натиснах съединителя веднага угасна. Наравното ( в дясно от стара болница) вече мидадоха акумолатор от дизелов бус. Закачам върти до откат запали 2 пъти и пак касне, склвд което повече неиска да запли по какъвто и да е повод. Бутнах я до една къща (още не съм се извинил на съседите) и я зарязах там.Моля някой да ми даде съвет какво да правя (ако иска може да дойде да я види), къде да я дръпна да я погледнат.Предварително благодаря на всички които ще се отзовът.

Коментар

ЛЪКИ СТАР е сервиза царе са на италианците

Коментар

Working...
                                X