айде честит рожден ден и от мен батка , жив и здрав да си !!!! това е то истината ....колкото до бонбоните , аз не искам , може да сипеш 10 лв газ в линейката (шегувам се)за довечера не ме бройте ако евентуално нещо...бах мааму темпрата продалжава да си държи високи обороти , от какво може да е не разбирам , махам акумулатора да се рестне там , на следващия ден пак същата песен....като позагрее леко прави 1500- 2000 после пада до 1500 и пак отива на 2000 и така .... не съм я пробвал ако загрее повече дали ще се оправи щото ме нервира , не мога да я чакам....
бах мааму темпрата продалжава да си държи високи обороти , от какво може да е не разбирам , махам акумулатора да се рестне там , на следващия ден пак същата песен....като позагрее леко прави 1500- 2000 после пада до 1500 и пак отива на 2000 и така .... не съм я пробвал ако загрее повече дали ще се оправи щото ме нервира , не мога да я чакам....
ама боби при мен не е нормално това бе ... като запаля на бензин , се форисира до към 2000 и малко отгоре , после пада до 1500- 1800 и малко след това отива след 2000 , 2300 обръщам на газ и падат оборотите няколко секунди след това.... и си работи както трябва... незнам при теб едва ли е така....да не е някой датчик дейба... някои има ли идеи
аз съм зарибен незнам днес дали остана от тая дето я донесе, ама забравих да ям ух че ме е яд ако искате да одим да пиинем по една количка на Екото? айде ще следя темата за количката
аз съм зарибен незнам днес дали остана от тая дето я донесе, ама забравих да ям ух че ме е яд ако искате да одим да пиинем по една количка на Екото? айде ще следя темата за количката
Коментар