Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Много рожденници , трябва да измислим масов запой
    Ако е с масов запой няма да има пари за любовниците

Коментар

е ако искате довечера да се съберем към 10ч на ЕКО да почерпя
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
        е ако искате довечера да се съберем към 10ч на ЕКО да почерпя
        Носи бонбоните, ние другото ще си го покрием

Коментар

айде честит рожден ден и от мен батка , жив и здрав да си !!!! това е то истината ....колкото до бонбоните , аз не искам , може да сипеш 10 лв газ в линейката (шегувам се)за довечера не ме бройте ако евентуално нещо...бах мааму темпрата продалжава да си държи високи обороти , от какво може да е не разбирам , махам акумулатора да се рестне там , на следващия ден пак същата песен....като позагрее леко прави 1500- 2000 после пада до 1500 и пак отива на 2000 и така .... не съм я пробвал ако загрее повече дали ще се оправи щото ме нервира , не мога да я чакам....
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ирфанка жив и здрав бате..., и мн мн любовници и безавариини километри с козичката
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

SilenceR написа:
              бах мааму темпрата продалжава да си държи високи обороти , от какво може да е не разбирам , махам акумулатора да се рестне там , на следващия ден пак същата песен....като позагрее леко прави 1500- 2000 после пада до 1500 и пак отива на 2000 и така .... не съм я пробвал ако загрее повече дали ще се оправи щото ме нервира , не мога да я чакам....
              Аз също съм така

Коментар

ама боби при мен не е нормално това бе ... като запаля на бензин , се форисира до към 2000 и малко отгоре , после пада до 1500- 1800 и малко след това отива след 2000 , 2300 обръщам на газ и падат оборотите няколко секунди след това.... и си работи както трябва... незнам при теб едва ли е така....да не е някой датчик дейба... някои има ли идеи
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз съм фрее... квото решите.....
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

вий бонбоните ги оставете за някой друг аз ще донеса една тепсия с баклава пък който иска да идва помислете си рядко се носи със тепсията.
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

аз съм зарибен незнам днес дали остана от тая дето я донесе, ама забравих да ям ух че ме е яд ако искате да одим да пиинем по една количка на Екото? айде ще следя темата за количката

Коментар

Да бе и аз ще идвам .. така, че глвдам добре ще се съберем
                        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          аз съм зарибен незнам днес дали остана от тая дето я донесе, ама забравих да ям ух че ме е яд ако искате да одим да пиинем по една количка на Екото? айде ще следя темата за количката
                          10 на еко

Коментар

и аз ще намина... !
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Като ще се размятат тави да паркираме където е прахосмукачката на ЕКО, че и персонала ще искат баклава

Коментар

еми то и за тях ще има то нали е цяла тепсия :D

Коментар

Working...
                                X