JacK`DanielS написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
the_biggy написа:Irfan написа:///// написа:Митаче, абе да видиш, баце, мойто типо що така не се разваля. Сигурно нещо му има.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Тя и мойта е опраена, ама с тея гуми ме е страх да качвам полигона, шот са карани 1 година, иначе миналта година насякаде варях.. аамааа шанс Нийй сме 10 без 20 на Техномаркет 2 коли , който иска да иде .. после сме на кафе ии такаMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Емми Боби ти не дойде, ама аз пих кафе с един от Опел форума с една калибра и оня пич с едно Фиат Уно Турбо.. който обеща да дойде на някой среща да замери някой от нас.. само не ми е ясно кой де хахаха ) Добрииии пиши ми някъв твой номер, защото момчето се интересува от купето ти части доста иска да погледне.. дори говорих с Митака за мотор ала бала... ай пиши там .. А що се отнася до полигона.. Боби и той може да потвърди направо фърлиха камионите сняг с пръст и то с големи каманиMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
добро утро ирфане :D станах преди половин час измих се това онова и да те поздравяFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
ОООО пак ли рожденник... много станахме да сме на близки дати ми се струва Айде ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ирфан... Повече работа и по - малко проблеми с жената иии да почерпиш баджанакMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар