Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нийй вече и бонбони ядохме снощи ... Но все пак Айде ЧРД и тук .. Жив и здрав и всичко най най
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

честито,честито
      ex.Мареа ТД100

Коментар

ЧРД Добо Да подкараш турбо Купето
        JacK`DanielS написа:
        ДОБО: Честит Рожден Ден! да си жив и здрав, прав и корав! ! !
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тая вечер ще мърдаме ли на някъде?

Коментар

айде Добо и от мен много здраве и късмет ти пожелавам .... колата и жената да те слушат , инъче айде наздраве Боби ти да не си спечелил от тотото бе .... бах тоя бензин ... ?
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Снощи спечелих

Коментар

Такааааа Боби е спечелил от тото яка сума и ще черпи, хайде къде ще се събираме, Щастливеца, Калоянова крепост може би? Някой само да мине да ме вземе, че съм пил половин бутилка вино.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

то и аз съм без кола пак нещо и стана. утре Митака по ранина пак му намерих работа.не се сърди Митак
                  не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

хахьахьа еми ирфанка ние за това караме ФИАТИ... просто бягаме от скуката... и мислим по цял ден за митака .. ,
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Айде и Добо и от мен честито батенка. Всичко най, най!

Коментар

s00rry написа:
                        хахьахьа еми ирфанка ние за това караме ФИАТИ... просто бягаме от скуката... и мислим по цял ден за митака .. ,
                        хмммм затова ли по цял ден ме сарби задника а? ? ?Аз мареята я имам като сутришно кафе

Коментар

Митаче, абе да видиш, баце, мойто типо що така не се разваля. Сигурно нещо му има.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            s00rry написа:
                            хмммм затова ли по цял ден ме сарби задника а? ? ?Аз мареята я имам като сутришно кафе
                            едвва ли брат ..., по скоро е от некъпанеее :D
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

///// написа:
                              Митаче, абе да видиш, баце, мойто типо що така не се разваля. Сигурно нещо му има.
                              Живко, ти пък намери с какво да се хвалиш. Утре Живка ще се разболее и ти покрай нея

Коментар

гилям камък хвърли голяма дума не казвай
                                Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Working...
                                X