ей това кишата е баси гадното нещо. днес като се прибирахме и карах зад Наско и оня почна да я съчи наляво надясно викам чеки и аз да дръпна ама малко се поолях и се завартях добре че неможах да оцеля Опела хахахахах
Ми бих казал днеска доста забавно се получи Който дошъл дошъл..Сашо трябва да избараш още една лепенка за новия колега Наско
лепенки има бе ... само Наско да каже отвътре ли я иска или отвън ....(ако си с тъмен джам отзад-външна лепенка)а до 2-мата Митаци , вашите лепенки на предните джамове викам да ги направим като се пооправи времето малко .. нали не е спешно... п.п. някои (аз) не можаха да дойдат щото нема пари , нема и газ....
Навън хвърля смело, утре може и до коляно да е. Абе специалисти я кажете как да си оправя лаптопа, сложих Win 7 а драйверите са ми стари и не ще да ги приема, проблема е че не ми работи микрофона, а и един много досаден проблем, като го пускам и не ми светва екрана, трябва да го пусна на стенд бай и да го събудя и веднага тръгва, драйверите са ми последните за видеокартата и аз не знам кво му става, не го прави всеки път понякога се стартира нормално.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Ами аз лепенката не я бързам, не е проблем.. не я бързам изобщо.. а тая вечер одихме да дрифтим с едно клио пак насякаде.. на полигона беше просто мам си джес.., хихихи през седмицата може пак айй , ама някаде дет няя мн сняг, че да мога да са кача и аз хаха
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
утре вечерта да праим един полигон ? че днеска малко не бях свободен :DВанка търси в нета както каза Paralesa и аз съм със 7 и няма проблеми каквъ ти е топа ? виж в официалния сайт какви дривери дават, ако не търси по марки на частите в нета
Положението на полигона е добро.. тая вечер минахме от там.. и беше кажи речи добре.. ама долу не сме слизали.. т.е. отдолу има лед, но повечко сняг .. може утре да Ето снимахме и шампиона на деня
Прикачени файлове
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар