ей това кишата е баси гадното нещо. днес като се прибирахме и карах зад Наско и оня почна да я съчи наляво надясно викам чеки и аз да дръпна ама малко се поолях и се завартях добре че неможах да оцеля Опела хахахахах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
the_biggy написа:Ми бих казал днеска доста забавно се получи Който дошъл дошъл..Сашо трябва да избараш още една лепенка за новия колега НаскоCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Навън хвърля смело, утре може и до коляно да е. Абе специалисти я кажете как да си оправя лаптопа, сложих Win 7 а драйверите са ми стари и не ще да ги приема, проблема е че не ми работи микрофона, а и един много досаден проблем, като го пускам и не ми светва екрана, трябва да го пусна на стенд бай и да го събудя и веднага тръгва, драйверите са ми последните за видеокартата и аз не знам кво му става, не го прави всеки път понякога се стартира нормално.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами аз лепенката не я бързам, не е проблем.. не я бързам изобщо.. а тая вечер одихме да дрифтим с едно клио пак насякаде.. на полигона беше просто мам си джес.., хихихи през седмицата може пак айй , ама някаде дет няя мн сняг, че да мога да са кача и аз хахаMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар