Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей това кишата е баси гадното нещо. днес като се прибирахме и карах зад Наско и оня почна да я съчи наляво надясно викам чеки и аз да дръпна ама малко се поолях и се завартях добре че неможах да оцеля Опела хахахахах

Коментар

ей внимавайте бее !
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

the_biggy написа:
        Ми бих казал днеска доста забавно се получи Който дошъл дошъл..Сашо трябва да избараш още една лепенка за новия колега Наско
        лепенки има бе ... само Наско да каже отвътре ли я иска или отвън ....(ако си с тъмен джам отзад-външна лепенка)а до 2-мата Митаци , вашите лепенки на предните джамове викам да ги направим като се пооправи времето малко .. нали не е спешно... п.п. някои (аз) не можаха да дойдат щото нема пари , нема и газ....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

голям филм момчета........................ София -В.Търнов путят беше Ужасен......
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Навън хвърля смело, утре може и до коляно да е. Абе специалисти я кажете как да си оправя лаптопа, сложих Win 7 а драйверите са ми стари и не ще да ги приема, проблема е че не ми работи микрофона, а и един много досаден проблем, като го пускам и не ми светва екрана, трябва да го пусна на стенд бай и да го събудя и веднага тръгва, драйверите са ми последните за видеокартата и аз не знам кво му става, не го прави всеки път понякога се стартира нормално.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

търси драйвери в нета
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Ами аз лепенката не я бързам, не е проблем.. не я бързам изобщо.. а тая вечер одихме да дрифтим с едно клио пак насякаде.. на полигона беше просто мам си джес.., хихихи през седмицата може пак айй , ама някаде дет няя мн сняг, че да мога да са кача и аз хаха
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

утре вечерта да праим един полигон ? че днеска малко не бях свободен :DВанка търси в нета както каза Paralesa и аз съм със 7 и няма проблеми каквъ ти е топа ? виж в официалния сайт какви дривери дават, ако не търси по марки на частите в нета
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Как е положението на полигона тая вечер?Утре може полигон, обаче да е след 22:00ч. за да мога да изгледам "Листопад"!?!

Коментар

Положението на полигона е добро.. тая вечер минахме от там.. и беше кажи речи добре.. ама долу не сме слизали.. т.е. отдолу има лед, но повечко сняг .. може утре да Ето снимахме и шампиона на деня
                      Прикачени файлове

Коментар

Съгласни ли сте 22:00-22:10ч. на Петрола и да се качваме горе?

Коментар

Мииии може да са кача с Пунтото аз...

Коментар

Хайде, че не остана решавайте...

Коментар

uBoy написа:
                              утре вечерта да праим един полигон ? че днеска малко не бях свободен :D
                              Покажете малко активност де... ))

Коментар

за днеска сум с 2 раце а утре.................. едвали ша мисля за полигона....
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X