Това на първата снимка най в дясно ли - гумените мечета или каквото е там Трябва да се чуе А със старото какво направи
хахаха неса гумени мечета незнам какво е старото си ми е на колата в момента утре евентоално ще го свалям и ще слагам това.старото ще стои в склада не че нещо ама кат ознам колко пари съм дал за него и лошо ми става вече имам 2-ма кандидати да го копуват ама несе продава :0
батко ..... е туй е вече стахотия !! черния дзъм просто как ще запее пффф ! майко чак се накефих искам да го чия тонигхт направи някой клип брат !! туй е гърнитууу
здравеите ще се сабирате ли скоро пак да доида да се запознаем аз карам фиат пунто 1.2 sx 75 коня 94 г.
Е добре дошъл поне вече не аз съм новобранеца.Абе Митак защо не снимахме моя мъртвец.Днес колко да дойда ако има нужда от мен де.Все пак дрябва да се документира как се слага 2000 куб. с турбо на Мареа :D
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Ко ще слагате бе ?? На Добо мотора на Ирфан катафалката ли вееее ??? Адааашш на мойта мърша ко са сложи такоз гърне ко ще стане бе ?? Ивооо снощо по картала у 2 часа беше много яко , докато не са завъртяй на макс и отидох у една пряспа, че 1 минути не мога да изляза ей там до бензиностанцията
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар