Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    JacK`DanielS написа:
    Ето ми и новата придобивка!
    Това на първата снимка най в дясно ли - гумените мечета или каквото е там Трябва да се чуе А със старото какво направи
    хахаха неса гумени мечета незнам какво е старото си ми е на колата в момента утре евентоално ще го свалям и ще слагам това.старото ще стои в склада не че нещо ама кат ознам колко пари съм дал за него и лошо ми става вече имам 2-ма кандидати да го копуват ама несе продава :0

Коментар

uBoy написа:
      Оууу ) митак, колко пари даде? гледам има лепенка ама незнам цена ли е това
      50лв тънка лайсна ся като го сложа и ще го водим ко ще става ако някои иска няма проблем има в наличност

Коментар

Много искам , но няма да ми ходи на моята "бегачка" тва зверското гърне, искам нещо по така , по семпло нещо като твоето което сега ще махаш
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

батко ..... е туй е вече стахотия !! черния дзъм просто как ще запее пффф ! майко чак се накефих искам да го чия тонигхт направи някой клип брат !! туй е гърнитууу
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Абдали , ай честит ви празник
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Коментар

uBoy написа:
                Абдали , ай честит ви празник
                какъв празник бе брат ???

Коментар

8-ми март.

Коментар

здравеите ще се сабирате ли скоро пак да доида да се запознаем аз карам фиат пунто 1.2 sx 75 коня 94 г.

Коментар

добре дошъл във форума :D а сбирките иначе са всяка неделя
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

_-`HaCkO`-_ написа:
                        здравеите ще се сабирате ли скоро пак да доида да се запознаем аз карам фиат пунто 1.2 sx 75 коня 94 г.
                        Е добре дошъл поне вече не аз съм новобранеца.Абе Митак защо не снимахме моя мъртвец.Днес колко да дойда ако има нужда от мен де.Все пак дрябва да се документира как се слага 2000 куб. с турбо на Мареа :D
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Айде слагайте големия турбиниран звяр, че този кораб трябва нещо да го тегли.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ко ще слагате бе ?? На Добо мотора на Ирфан катафалката ли вееее ??? Адааашш на мойта мърша ко са сложи такоз гърне ко ще стане бе ?? Ивооо снощо по картала у 2 часа беше много яко , докато не са завъртяй на макс и отидох у една пряспа, че 1 минути не мога да изляза ей там до бензиностанцията
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

хахахахахаааааахахаххаххххахаааххахахахахахах
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ххахь кораба със дръг двигател ли ще бъде бре ? :P
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X