ами то си говорихме , те момчетата си казаха АП , италянски мисля че е ... за 160 лв е при темпрата .... аз да не съм шеф на банка че да си взимам валеота , малеота аз ще се обадя на митака четвъртък да се разберем ...
Къде все ме виждаш бе Биги? На светофара на водното ли? Ако там си ме виждал толкова много пъти-това е защото ни преместиха там,офиса за клиенти го превърнаха в нещо средно между бар и публичен дом Тъй де правиха му ремонт и сега повече на това прилича,а ние вече не стоим там,а горе в сградата на "водното" срещу сибанк. Последния етаж почти целия го е взел под наем.........Ама да видим колко още ще ме виждаш там,защото взе да ми писва страшно много,заплата не сме вземали вече седмица и ако продължава така положението,да издържа още дълго
Оф Боби много си зле ориентиран Паралесов стй си на гъза там, че работа няма никаде.. той кат има да ви дава ще ви даде.. че си си е*ало мамата и криза... пък ще взема аз да мина си платя НЕТ-а, че майка се го плаща и каза ремоти прайли
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Боби,това е сградата на "Водно строителство" или нещо подобно . Като тръгнеш от елената нагоре по България след светофара голямата сграда вляво А онова долу си остава офис за клиенти,просто го ремонтираха и сега ми прилича на сепаре от нощен клуб,а не офис . Биги не ти требе да ходиш Абе ти нали си плащаш редовно? Щото един от твоето трасе ме крадеше оная вечер и като се размрази ще го открия да му резна кабела
ко става бе пичове как я карате аз временно съм без кола замръзна ми бензина от лукойл и сега ще чакам да се стопли че да си прибера колата от село, човек вече незнае къде да зарежда уш им хубав бензина на лукойла ама не е щом на -25 неможа да издържи.Зарязах си колата на средата на пътя и се обадих да ме приберат дано циганята да не я опоскат.
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Зареждай на Шел аз от там зареждам навта и нямам проблеми, Uboy и той от там зарежда бензин и до ся нямал е проблем с горивото даже вика че повече му бягала бегачкат. Незнам колко е горивото на Лукой, но на шел не е скъпо. Пробвай ако искаш
Боби,това е сградата на "Водно строителство" или нещо подобно . Като тръгнеш от елената нагоре по България след светофара голямата сграда вляво А онова долу си остава офис за клиенти,просто го ремонтираха и сега ми прилича на сепаре от нощен клуб,а не офис . Биги не ти требе да ходиш Абе ти нали си плащаш редовно? Щото един от твоето трасе ме крадеше оная вечер и като се размрази ще го открия да му резна кабела
Ем да бе редовно си плащам много ясно... ми има 1 от моя блок, ама той не разбира толкова... ми не знам кой може да имаш предвид ААААААААА баджанак пък на мене са смяхте, че викате бензина ми не може да замръзвал.. то при мен може да беше друго де
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
при мен май не е замръзвал бенза , ама нещо дръго е замръзнало че ми хвърляло масло от щеката ще го еба... а да кажеш да съм и взел здравето докато е студен двигателя , не карах си леко... ще трябва да видя колко масло е отишло и дали да се долива , имам и без това маничко останало...бенза го зареждам на Екото , както и газта.....младене наФта се пише
при мен май не е замръзвал бенза , ама нещо дръго е замръзнало че ми хвърляло масло от щеката ще го еба... а да кажеш да съм и взел здравето докато е студен двигателя , не карах си леко... ще трябва да видя колко масло е отишло и дали да се долива , имам и без това маничко останало...бенза го зареждам на Екото , както и газта.....младене наФта се пише
това да хвърля масло от щеката нее много хубаво даже хич днес докараха едно Пунто ГТ дето хвърля масло от щеката ама там си еб*ло мамата
това да хвърля масло от щеката нее много хубаво даже хич днес докараха едно Пунто ГТ дето хвърля масло от щеката ама там си еб*ло мамата
митак ама някой дзевер .. ? някой вълче в овча кожя или .. ? хей момчета аз пък чакам някой да лапне фифи и да атакувам напред и аз ГТ - то !
Коментар