Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ей холиганиии... днещ ще ходим ли някаде бе???

Коментар

Ми мен ми са ходи .. някаде ве... кат не или да въртиме малко или по кафета.. кажете.. не ме бърка .. ама да е по светло според мен.. до 3-4.. някаде...
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аз излитам на някаде ако се разберете нещо ми се обадете предварително да знам. ако може де

Коментар

май нема да ходим никъде в тоя студ , а и аз съм фалирал ....
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

1ч. съм на полигона с едни авери някой ако иска може да дойде

Коментар

Емии койт дошъл дошъл.. ние ходихме и имаше малко забава хаха

Коментар

Абе несериозна работа сте и аз щях да дойда, ама в събота никой нищо не писа, пък в неделя сутринта не съм влизал, иначе можеше да прескоча до полигона. Айде другия уикенд го дават по-топло, дано се съберем, или ако има желаещи може и през седмицата, аз съм на линия.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Сашо виж тази оферта за джанти http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52576 не са нещо особенно, но пък са тънка цена. Ако се свали тази боя бялата, да се полират и да се докарат на оригиналния вид ще станат яки.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

УУУ тея са яки да.. ама за да станат яки още 50-100 лв...

Коментар

вандал какво ти става такива има и за стотина лева пък и за да станат добре трябват още сто
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

цената не е кой знае колко лоша ама не ме кефят :D а и сега по сериозни неща ми се иска да оправям .... като съединителя .... стенли тая седмица петък-събота ако я оставя линейката за смяна съединител, ще можете ли , ако ли не другата седмица... джанти на пролет да го е*а
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Паралесов бива ли да съм те виждал над 10 пъти на едно и също място.... Кво толкова правите там ? Сашеееее ква марка зе съединител... слагай Валео на Темпрата.. моя беше за Темпрата 400 лв

Коментар

ко стаа немциииииии :Д
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

the_biggy написа:
                              Паралесов бива ли да съм те виждал над 10 пъти на едно и също място.... Кво толкова правите там ? Сашеееее ква марка зе съединител... слагай Валео на Темпрата.. моя беше за Темпрата 400 лв
                              луд ли си 400лв. има кде каде по евтени и с качеството на валео

Коментар

няма проблем обади се и действаме но по добре да е петък за да има време за реакция ако излезе нещо (да трябва да се поръчва) :D
                                Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Working...
                                X