Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

замръзнал ми е козия крак на мен :Д !
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

А и на който неще да гледа дрифтове да върви в парка и да играе шах.Там сигурно е по-интересно пък и по-безопасно.Дрифта си е официале спорт и си има федерация и е легален.Това че момчетата няма къде да тренират е вина на държавата.Ако си има писта където безопасно може да се провеждат със сигурност ще е добре.Това е моето мнение.По въпроса, че са с BMW-та,така както ние нямаме пари за FIAT 2009,така и те нямат за нисан-скайлайн.[/quote]Баджанак изкефи ме как са изказа .. много точно и ясно и за Нисана.. само дет ако имам пари за Фиат 2009 няма да е Фиат.. И по въпроса с легализацията скоро да не казвам никога няма стане, щот си нямат на идея кви документи и кво неще за да стане така..
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Арееее колеги аз запалииииххх... ДОбре, че седя у гараж и ходих да я топля с духалката сигурно нещо е било замръзнало, ама кой да ти каже кое и ся сложих 98 и ми са струваа, че по - добре работи мотора.. ама не знам на 1.1 бърка ли го нещо я кажете, ако не да карам на него , ама ще е по - малко .. кажете ако ходите да дрифтите нещо

Коментар

Ми аз съм карал с 95 , 95+ Еко (голяма помия) , 96 и 98 . То все пак нашето 98 не може да се равнява дори на 95 от бяла държава Тези , които са работили в автокъща Диди знаят най-добре това Сега в студовете съм с 96
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

преди малко се връщам от чолаковци, ходих да разривам плаца. Идиално е за ръчка.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

На полигона е лошо.Има много лед под снега и като оттървах колата неможах да излезя 10мин.Малко е бабунесто но не е проблем щото е малко.Щом на чолаковци е по-добре да ходим там.Чакам някой да организира нещата но не както миналия път.
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

някой ако взема пешеходци да се обаждаа ! :D
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

И аз може да дойда , ама максимум до Петрола.. и после с някой др.. шот днеска карах у големия сняг са мъчи яко.. че едва са прибрах до дома баира 4-3-2 и пак

Коментар

буги за ко са мъчи бе ? гуми ли нямаш?иначе за мензина, от както карам пунтака зареждам винаги на Петрола Екстрафорс или на Шела V-power и съм мног доволен пфф ако бях във вт нямаше да сляза от полигона или да изляза от това в чолаковци :D
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

the_biggy написа:
                      Арееее колеги аз запалииииххх... ДОбре, че седя у гараж и ходих да я топля с духалката сигурно нещо е било замръзнало, ама кой да ти каже кое и ся сложих 98 и ми са струваа, че по - добре работи мотора.. ама не знам на 1.1 бърка ли го нещо я кажете, ако не да карам на него , ама ще е по - малко .. кажете ако ходите да дрифтите нещо
                      Колега,това е на вуйчо ми ПУНТОТО.Проследи снимките и гледай за кво става вупрос.Замръзнал конденз.Става тапа и не пали.Който е със сток крайни гърнета като това да внимава събира конденза и замръзва.
                      Прикачени файлове
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

а моята мареа пали по-лесно на газ отколкото на бензин.немога да си го обесня.
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

popara801 написа:
                          the_biggy написа:
                          Колега,това е на вуйчо ми ПУНТОТО.Проследи снимките и гледай за кво става вупрос.Замръзнал конденз.Става тапа и не пали.Който е със сток крайни гърнета като това да внимава събира конденза и замръзва.
                          Колега май си прав, защото даже и не излизаше пушак от ауспуха, а и аз съм със стоковите гърнета.. така, че тва което казваш ми се вижда смислено и мен тва ме съмняваше по едно време , но не бях напълно сигурен, за което ти благодяря

Коментар

the_biggy написа:
                            popara801 написа:
                            the_biggy написа:
                            Колега май си прав, защото даже и не излизаше пушак от ауспуха, а и аз съм със стоковите гърнета.. така, че тва което казваш ми се вижда смислено и мен тва ме съмняваше по едно време , но не бях напълно сигурен, за което ти благодяря
                            Това ти го казвам на 100%,тъй като на една от снимките се вижда как го нагряваме с горелката и изтича вода отвътре.А тази кривка която е най-накрая я изрязвай и слагай права тръба.Става малко по-шумно но няма да ти задържа конденз.А какво ли не правихме преди да го усетиме,че е от изпускателната система.След като развихме ланда-сондата и запали на четвърт.Просто няма от къде да излизат изгорелите газове.Става като тапа.Успех.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

нвможе ли да се пробие някаква дупчица някъде и да се оттича конденза.

Коментар

на комшията беше станала същата схема с пунтото миналата зима ...
                                Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                                Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Working...
                                X