замръзнал ми е козия крак на мен :Д !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А и на който неще да гледа дрифтове да върви в парка и да играе шах.Там сигурно е по-интересно пък и по-безопасно.Дрифта си е официале спорт и си има федерация и е легален.Това че момчетата няма къде да тренират е вина на държавата.Ако си има писта където безопасно може да се провеждат със сигурност ще е добре.Това е моето мнение.По въпроса, че са с BMW-та,така както ние нямаме пари за FIAT 2009,така и те нямат за нисан-скайлайн.[/quote]Баджанак изкефи ме как са изказа .. много точно и ясно и за Нисана.. само дет ако имам пари за Фиат 2009 няма да е Фиат.. И по въпроса с легализацията скоро да не казвам никога няма стане, щот си нямат на идея кви документи и кво неще за да стане така..Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Арееее колеги аз запалииииххх... ДОбре, че седя у гараж и ходих да я топля с духалката сигурно нещо е било замръзнало, ама кой да ти каже кое и ся сложих 98 и ми са струваа, че по - добре работи мотора.. ама не знам на 1.1 бърка ли го нещо я кажете, ако не да карам на него , ама ще е по - малко .. кажете ако ходите да дрифтите нещоMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
На полигона е лошо.Има много лед под снега и като оттървах колата неможах да излезя 10мин.Малко е бабунесто но не е проблем щото е малко.Щом на чолаковци е по-добре да ходим там.Чакам някой да организира нещата но не както миналия път.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
the_biggy написа:Арееее колеги аз запалииииххх... ДОбре, че седя у гараж и ходих да я топля с духалката сигурно нещо е било замръзнало, ама кой да ти каже кое и ся сложих 98 и ми са струваа, че по - добре работи мотора.. ама не знам на 1.1 бърка ли го нещо я кажете, ако не да карам на него , ама ще е по - малко .. кажете ако ходите да дрифтите нещоFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:the_biggy написа:Арееее колеги аз запалииииххх... ДОбре, че седя у гараж и ходих да я топля с духалката сигурно нещо е било замръзнало, ама кой да ти каже кое и ся сложих 98 и ми са струваа, че по - добре работи мотора.. ама не знам на 1.1 бърка ли го нещо я кажете, ако не да карам на него , ама ще е по - малко .. кажете ако ходите да дрифтите нещоMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Коментар
-
the_biggy написа:popara801 написа:the_biggy написа:Арееее колеги аз запалииииххх... ДОбре, че седя у гараж и ходих да я топля с духалката сигурно нещо е било замръзнало, ама кой да ти каже кое и ся сложих 98 и ми са струваа, че по - добре работи мотора.. ама не знам на 1.1 бърка ли го нещо я кажете, ако не да карам на него , ама ще е по - малко .. кажете ако ходите да дрифтите нещоFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар