uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
the_biggy написа:http://novinitepro.bg/bin/video.php?media_id=60642587§ion_id=1&article_i d=3173118ArticleId=346504 Айде колеги ето го клипа, който ни направи известни Търновциex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:П.п Биги,ти на колко форума на срещи ходиш бреMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
van_dal написа:Роска на мен по ми харесва търновското пунто, дори смятам, че външно си е много добре, няма смисъл да го циганиш допълнително.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
аз лично щях да предпочета врачанското сменяш колата и то без пари при все това, че пазар няма (за коли) :DFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
van_dal написа:Държи ли ти плътно стрелката на средата или е по-надолу, защото моя като беше с такъв термостат си стоеше 1-2 черти преди средата.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
stenli_m написа:аз лично щях да предпочета врачанското сменяш колата и то без пари при все това, че пазар няма (за коли) :Dне си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
Врачанското пунто нещо не ме радва външно.... мн претруфено е,(аз съм фен на изчистения вид)а и с тия ниските прагове, но ако те кефи прави бартер , поне е карано.това търновското също е мн злобно , ама дето викат другите от колко време седи в къщата...Недей се хвърля на много много коне и ГТ-то(Врачанското) ще ти е достатъчно...ако ти е писнало от бравото вече прави чист бартер и жули ....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ами в крайна сметка долу горе ще ми стъпят и двете едни пари за врачанското ще имам към 500 лв разходи с прехвърляне , обслужване , тоя пич иска да си взема джантите или да му дам някои лев там 200 лв ли кво беше , а за другото пак ще додам има няма 500 лв само че трябва да попоизчакам докато се продаде пф ...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар