Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    той бутан ама двигателя как е ? ;] ако с двигателя всичко аред , вземай него. Външния тунинг лесен
    ми както и да е .. митаче вика в най лошиа случей няма да е много скъпо, ама не вярвам да е зле мотора
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

the_biggy написа:
      http://novinitepro.bg/bin/video.php?media_id=60642587&section_id=1&article_i d=3173118ArticleId=346504 Айде колеги ето го клипа, който ни направи известни Търновци
      Ако не се прочуем с простия,с какво друго Това ми било "спорт". Май докато някой не се натроши няма да им дойде мозъка... П.п Биги,ти на колко форума на срещи ходиш бре
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        П.п Биги,ти на колко форума на срещи ходиш бре
        Ми миналата седмица бях на Хонда форума.. утре щях да ходя на Мазда.. ама не знам коша дали ша запали... ако запали ще ида.. ако не здраве да е
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Роска на мен по ми харесва търновското пунто, дори смятам, че външно си е много добре, няма смисъл да го циганиш допълнително.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
            Роска на мен по ми харесва търновското пунто, дори смятам, че външно си е много добре, няма смисъл да го циганиш допълнително.
            абе брони поне ще има може и на лято да са но ще имаа :P

Коментар

van_dal написа:
              Да , само да се махне тоя комарник отпред . Доста зло изглеждаше така Лепенките леко загатват ... Преди време беше доста читаво и на теория около 240 кс , сега не знам Но преди половин година и повече го гледах в същата автокъщаАз лично съм за търновското , другото има хубава джанта и прагове , но лесно се прави това ... Врачанското е вариант , ако мислиш , че няма да може да продадеш твойто , а онова ще се лапне по-бързо А и щом е чист бартер
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

не забравяи че иска чист бартер !!! и сложи колко разходи ша имаш за Търновскто ! и мисли тогава.....
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Да вметна извън темата. Преди час и нещо бях на полигона. Много насрано е положението. Лед и отгоре сняг. Оня джип няма овладяване. Преди това пак бях там само, че с друг джип, еми пак същото!

Коментар

аз лично щях да предпочета врачанското сменяш колата и то без пари при все това, че пазар няма (за коли) :D
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

van_dal написа:
                      Държи ли ти плътно стрелката на средата или е по-надолу, защото моя като беше с такъв термостат си стоеше 1-2 черти преди средата.
                      да малко под средата стои но пк си топли. но не е като оригиналния
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

stenli_m написа:
                        аз лично щях да предпочета врачанското сменяш колата и то без пари при все това, че пазар няма (за коли) :D
                        Роска и аз така мисля,търновското и аз съм го виждал отдавна в автокъщата.Пък и друго си е оптичния тунинг,за другото остави да се погрижи Митака,ще стане и по-добро.Аз съм за Враца-нека гласуването започне сега.А и на който неще да гледа дрифтове да върви в парка и да играе шах.Там сигурно е по-интересно пък и по-безопасно.Дрифта си е официале спорт и си има федерация и е легален.Това че момчетата няма къде да тренират е вина на държавата.Ако си има писта където безопасно може да се провеждат със сигурност ще е добре.Това е моето мнение.По въпроса, че са с BMW-та,така както ние нямаме пари за FIAT 2009,така и те нямат за нисан-скайлайн.
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Врачанското пунто нещо не ме радва външно.... мн претруфено е,(аз съм фен на изчистения вид)а и с тия ниските прагове, но ако те кефи прави бартер , поне е карано.това търновското също е мн злобно , ама дето викат другите от колко време седи в къщата...Недей се хвърля на много много коне и ГТ-то(Врачанското) ще ти е достатъчно...ако ти е писнало от бравото вече прави чист бартер и жули ....
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ами в крайна сметка долу горе ще ми стъпят и двете едни пари за врачанското ще имам към 500 лв разходи с прехвърляне , обслужване , тоя пич иска да си взема джантите или да му дам някои лев там 200 лв ли кво беше , а за другото пак ще додам има няма 500 лв само че трябва да попоизчакам докато се продаде пф ...

Коментар

хехе че те джантите отварят наполовина от визията бе.... после пък джанти тряя търсиш и май ти излиза по-скъпо Врачанското по моя сметка....
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Фиат ръчна клуб днес ще организира ли нещо на полигона?

Коментар

Working...
                                X