Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе те, 4е го смениха смениха го..ама карах след тва 2-3 дена така, така, че не е от него, а и знам, че на картала бензина е много смотан, хората сменяли дюзи ... бе ще видим..
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

и как е замръзнал пък после пали
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
        SilenceR написа:
        днеска джитках малко с пасата из града , добре се върви , ама ме притеснява че е четвъртък трябва да ходя до Берковица (на майна си райна) , ако е лош пътя едно 4-5 часа ще пътувам и после връщане.направо не ми се мисли.........
        Що не направи тест на Савата Аз днес си покарах , че и се забих в един паркинг , но си издрапах доволно :D Една Лагуна до мен не успя обаче ... Но като че ли Нокиана се държеше по-добре , а и има по-брутална шарка все пак
        нокиана нормално да е по-добре , по-голям клас гума е . ама и савата пък не е крайно зле ся , не сме петролни магнати ... утре ще пътувам за Берковица рано рано в 5 часа сутринта , пожелайте ми лек път и лека работа че направо не ми се мисли като знам кво ме чака.... айде ще пиша като се приберем живи и здрави
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

човек , луд ли си да зазреждаш на картала
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            човек , луд ли си да зазреждаш на картала
            явно , щом знае това ... "знам, че на картала бензина е много смотан, хората сменяли дюзи ..." Аз само от големи бензиностанции зареждам , не че и при тях е гаранция , 90% Петрол . Сега с 96 пък да видим
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ся ще сложа 98 от Петрол да видя ко ще стане.... ам де да знам се евтин бензина, ама то па нали евтиното винаги излиза по - скъпо... Адаш може ли нещо по изпуксателната система да замръзне.. шот кат паля и не излиза пушак отзад никъв и са чува някво свестене...

Коментар

Определено може да замръзне, особенно ако караш на къси разстояния и колата не е била работила по-дълго на работна температура, но по-вероятно е да ти се е отрошило някое от гърнетата и да е затлачило тръбата.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                  Определено може да замръзне, особенно ако караш на къси разстояния и колата не е била работила по-дълго на работна температура, но по-вероятно е да ти се е отрошило някое от гърнетата и да е затлачило тръбата.
                  И аз за тва си мисля с гърнетата... не знам кат не ще я вкараме в гаража, ама на брата няма гуми и няма да може после да я вкараме.. че кат не чакам да се стопли и така.. нямам др избор

Коментар

http://nyce1s.com/tv.html ненормална работа
                    Fast and Wild!!!

Коментар

И аз правя същото ускорение

Коментар

Баси тъпия антифриз дет съм зел.. трябва да държи на повече от -20 градуса.. а то горкото сноши леко замръзнало... и май ремака ми е прескочил и днеска го прайхме.. ама утре ще го завършим...пфффффффф

Коментар

the_biggy написа:
                          Баси тъпия антифриз дет съм зел.. трябва да държи на повече от -20 градуса.. а то горкото сноши леко замръзнало... и май ремака ми е прескочил и днеска го прайхме.. ама утре ще го завършим...пфффффффф
                          данеса ти сложили боя за айца бе хахахахха.така е като се копува антифрил от 2-3лв. на-30 за литар

Коментар

ето ме и мен , всичко мина гладко без аварии, за съжаление обаче видяхме 2 катурнати коли по пътищата в канавките , едното алфа 33 беше мисля...на места пътя беше много шибан (на отиване) след Враца мн лайняно , колата леко поднася задницата в завоите , хем не се изтирваме , то заледено отдоло , на връщане аз карах и по-добре беше.... по магистралата вече сухо а и насам още преди Севлиево пак сухо и със 100-тина ....абе всичко мина добре за щастие .... за антифриза , последно си взех от екото за около 6 лв мисля беше , концентрат 1 литър - 30-40 там някъде ...
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

the_biggy написа:
                              Абе те, 4е го смениха смениха го..ама карах след тва 2-3 дена така, така, че не е от него, а и знам, че на картала бензина е много смотан, хората сменяли дюзи ... бе ще видим..
                              абе да ти кажа ли много съм доволен от бензиностанцията на картала. явно това са митове и легенди че е смотан бензина. аз вече 2 години си джитка от там и нямам проблеми с горивната система!

Коментар

и аз доста често зареждам на картала газ и бензин, и нямам оплаквания. но ако искаш качество зареди на лукойла там е най-добре(е поне според мен).За неделя имали някакви оферти мамичета?
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X