Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    s00rry написа:
    де е тая звезда бре .. ?! ее ся няма да идват полицай бре няма да има клапи млапи ще се гоним тихо :D :P
    ЖПГарата на Дебелец.МОже да се мине през Чолаковци и после след моста вдясно ,но пътя около 200 метра е малко лош така и не го завършиха този участък.
    да чесно казано и аз за там си мислех ... ясно ще се лее бензинн значи :D :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Преди беше града на БМВтата покрай бмв дрифтинг тийма , а сега разни млади "звезди" случайни само
      stenli_m написа:
      май ще трябва да си копувам БМВ за да газарея
      Да тичам към комшията да правим бартер с неговото - Е36 316 с теглич Ем Палар
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ahahhahhahahah тия твойте приателки май са много зле. БМВ това ми звучи обидно! според мен така по мои наблюдения трябва да се прекръсти на града на италянките! тия немски кенефи немога да ги гледам И както казва един наш познат: " ето затова Германците неса влезли в Москва" хахахахаха

Коментар

Не знам аз съм фен на японските... отдавна апък може да дойдат от Хонда форума .. и там съм поканил момчета, шото и те искаха да видят някой др гонка, а може и да участват
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ами колкото повече толкова повече е казал мечо пух ... слагам едно синио в бравока да стриже и квот паднее :P
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

bmw да си заврат "бегачките" ,дето са на гАз в гЪ.а Големите дрифтъори с газови уредби
              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                bmw да си заврат "бегачките" ,дето са на гАз в гЪ.а Големите дрифтъори с газови уредби
                евала това вече е приказка!!!
                Fast and Wild!!!

Коментар

ей ся правя пунтака със задно и отиам да ги пръсна на полигона :D
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ко праите бе raceri що ви няма кога ще ходим да се дърпаме

Коментар

ей то с газ ама поне карат пък май тук някой карат само на маса и пред компа,други творят в форума ,а пък други си мислят че на газ немоье да се дрифти.ей димитре вместо да караш ФИат си купи бмв пък дано останеш доволен.пък и недейте забравя че и Ирфан кара параход 1.6 на газ но на пистата лети(е за класа си).димитре клас 1.1 няма ти ако си купиш0.800м3 ще има сигурно и клас 0.800.пък и каде казахте че ще се гоним да жидим кои ще застанат на линията,и кои ще чешат на масата пред компа.
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

ти от кои ще си брат ???

Коментар

Irfan написа:
                          ей то с газ ама поне карат пък май тук някой карат само на маса и пред компа,други творят в форума ,а пък други си мислят че на газ немоье да се дрифти.ей димитре вместо да караш ФИат си купи бмв пък дано останеш доволен.пък и недейте забравя че и Ирфан кара параход 1.6 на газ но на пистата лети(е за класа си).димитре клас 1.1 няма ти ако си купиш0.800м3 ще има сигурно и клас 0.800.пък и каде казахте че ще се гоним да жидим кои ще застанат на линията,и кои ще чешат на масата пред компа.
                          Аз съм си купил котърника,за да ми вози задника от точка а до точка б и толкова!!! Не съм я купил,за да се правя на каквото не съм Пък и нали това е идеята по принцип на автомобила...аз не виждам смисъл във въртенето на едно място с цел да покажа колко прост мога да бъда Ама ако може да съм и прост на газ,щото не съм толкова богат колкото прост Ирфане,нищо против газта нямам братко! Просто е смехотворно,да се правиш на вървежен карайки бмв напред назад с вратите наопаки,ама да си толкова беден,че да не можеш да си го позволиш да го правиш на бензин......също толкова смешно е модата примерно да търчиш по града с додж рам и подобни американски пикапи,мислейки,че впечатляваш някой,а не се замисляш че с тая кола в америка фермерите си карат сеното и добитъка
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

е за добитака си правно за газта...при полоьение че 80% карат на газ някак не звучиш убедително.на газ моьеш да си позжолиш да караш с вратите непред но на ДРАГ е друга бира и погледнато реално някои от тях са по-извесни защото ги давали по телевизията но с това не са станали по-малко олигофрени пък и когато един човек си кара добре и лада петичка да му дадеш ще ги пъхне в малкия си джоб.И да знаеш че за някой точка Б е финалната линия затова има 1.1 55 коня и коли с по 1000коня и едно магаре да ги управлява.
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Аз едно викам то баджанака друго разбрал... няма как нещо не са разбрахме, ама заеби
                              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                                Аз едно викам то баджанака друго разбрал... няма как нещо не са разбрахме, ама заеби
                                е може да не съм те разбрал но пък ти май много уважаваш задното а?

Коментар

Working...
                                X