Начи хората са казали има Клас 1.1 ; 1.2 ; 1,6 ; 1,8; 2.0; толкоззз наще коли са такива двигатели от Фиата...толкоз вече колко са бутани един господ знае.. така, че по класове ще се гоним ако искате неделя.. че може до тогава да съм сменил водната помпа.. мисля от там да кача някой кон аа и тва ще стане може би евентуално след полигона... шот аз мисля пак да ходя... че целия град е там.. а и не се знае. шото точно за неделя го дават сняг... така, че кот напрайте
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Начи хората са казали има Клас 1.1 ; 1.2 ; 1,6 ; 1,8; 2.0; толкоззз наще коли са такива двигатели от Фиата...толкоз вече колко са бутани един господ знае.. така, че по класове ще се гоним ако искате неделя.. че може до тогава да съм сменил водната помпа.. мисля от там да кача някой кон аа и тва ще стане може би евентуално след полигона... шот аз мисля пак да ходя... че целия град е там.. а и не се знае. шото точно за неделя го дават сняг... така, че кот напрайте
бугданееее от колко часа се сабирате секаджиите..? :P
хахахах ами по принцип се събираме в 1 часа някаде.... 12 и 30 -1.... Тедооо много пари за да я зема... т.е. кара се само на 100 октана.. а ако я карам за гонки тряя поне 20 лв, което е много , а и брата разбере ли ко съм прайл с нея просто пиши ме мъртав...
момчета , аз петака ви напускам за 2 седмици. Отивам на очни и нема как , ще ви досаждам оттам но ще пропуна гонката макар и да ми е интересно какъв ще е резултата м/у мен и Митко
аз викам с ицката понеже сме категория параходи , линейки , катафалки и т.н. ще седим отстрани и ще даваме старт..... то нема друг с 1.6 или 1.9 ма да е параход
Чувал съм , че имало едно 1.9 много силно . За малко да спечели първо място в силовия тунинг на Италфеста , но сега след новото масло вече ще бие всички
ам каде ще се дърпаме ? предложете дно място. аз виам на червена звезда там поне няма коли и хора ей адаш, айде несе излагай с това "градът на задното предаване" има 10 мухала с БМВ-та и 1-2-3 с ладички (ама тях неги слагам) недей говори глупости аз може да се пресъединя и към по горните класове зависи от постиженията
Адаш май не си запознат , че ВТ му викат града на БМВ-тата ... тва е известно в цяло БГ .. а Плевен града на Асгтрите и Перник с Голфоовете.. дори и приятелки, които не са от ВТ като идват и сами ми казват, че е града на БМВ-тата.. се пак и по БТВ даваха Цаньо ... а за гонките.. червена звезда далеч ми са види... нооо пътя там е адски зле... на дупки и мам си джес, а и лятото като вртяха там БМВ-тата и прайхме гонки дойдоха полицай
Коментар