coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
да бобито е мн прав , тука съм съгласен с него 100 % .... по случай тая тема , веднъж празнуваме на мой съученик рд-то и след пицарията отиваме на диско и се возим в едно такси и тоя момчетата отзад (други съученици) си говорят.единия разправя на някав негов познат някав ей такъв пендел му правил разни проблеми.... и таксиджията слуша нали и се включи в разговора... и вика следното:"ако такъв като тоя ми влезе в къщата , собственоръчно ще го гръмна с пушката" , понеже бил ловджия човека.... и после вика вие сте млади момчета ,не знаете , да знаете от мен , тихите води са най-дълбоки ..... тей че кво да си говорим ....и Ванката е прав , така седят нещата и няма кой знае кво да се промени.ще е занапред така и по зле ще става даже....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ае момчета някои слънчев ден като си опрая колата да варим на червена звезда да са гоним...... поне сме горе доло в един клас Ванката-дизел 135 коня Ванката - газ 113 коня ,Митака кои знае колко , Аз 131 и РеисарЪЪъЪъ с 160 ++dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
хахахаахахахахахаххахаха вие несте нормални ей!!! всички сме един дол дренки ама айде както и да е. абе вие мойта кола я направихте самолет бе ся гледайте ме урочасайте и тогава ще хвъркат глави !!! мойе си спретнем една гонка другата седмица ко ще кажете а е ако няма сняг де ако има ще се гоним на полигона с вратите напред
Коментар
-
JacK`DanielS написа:хахахаахахахахахаххахаха вие несте нормални ей!!! всички сме един дол дренки ама айде както и да е. абе вие мойта кола я направихте самолет бе ся гледайте ме урочасайте и тогава ще хвъркат глави !!! мойе си спретнем една гонка другата седмица ко ще кажете а е ако няма сняг де ако има ще се гоним на полигона с вратите напредГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
SilenceR написа:добре де с мен кой ще се гони .... тряя да са гоня с тедо и иво ... малко кантар раотата .... ще е интересно 2-те мръсни бегачки 1.1 55 коня ....d0b0 написа:Е боби е с тедо , иво и Бугиии.... клас 55Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
кво ми се пънете не мога да ви разбера,само си изберете баир понанадолнище да се пускаме с летящ старт и вземам служебния форд Тогава ще видите кво може атмосферен дизел със половин тон в товарното Само дето трябва да набера и да го пускам на свободна,че на 5 само убива инерциятаex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар