Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Ванка, не искам да споря за "псевдо" мутри, които единствено умеят да чупят стойки !!!Нали се сещаш, че истинските бизнесмени, никога не се показват пред хората и не парадират със състоянието което евентуално те "притежават"Мисля, че ти, аз и всеки от тук се е нагледал на позьорски постъпки. За нито едно нещо не мога да кажа "Евала" на него респективно баща му и още такива герои!Пък така като коментираме въпросната личност...кажи ми ТОЙ какво е направил, че се захласвате всички...или пък оня карталския дрифтър с Ладата?Куче което лае не хапе. Какво се впечетлявате, не знам.Темата мисля, че е изчерпана, защото едно си баба знае едно си баба знае.
    Боби брат аз не се възхищавам на никой,просто казвам как стоят нещата нищо повече

Коментар

И как стоят? Торнадо, да не е от Долно Нагорнище?PS. Ванка, не ме разбирай погрешно, не се заяждам с теб или с когото и да е било. Това ми е начина на "рисуване" във форума.

Коментар

да бобито е мн прав , тука съм съгласен с него 100 % .... по случай тая тема , веднъж празнуваме на мой съученик рд-то и след пицарията отиваме на диско и се возим в едно такси и тоя момчетата отзад (други съученици) си говорят.единия разправя на някав негов познат някав ей такъв пендел му правил разни проблеми.... и таксиджията слуша нали и се включи в разговора... и вика следното:"ако такъв като тоя ми влезе в къщата , собственоръчно ще го гръмна с пушката" , понеже бил ловджия човека.... и после вика вие сте млади момчета ,не знаете , да знаете от мен , тихите води са най-дълбоки ..... тей че кво да си говорим ....и Ванката е прав , така седят нещата и няма кой знае кво да се промени.ще е занапред така и по зле ще става даже....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Вместо да спорите за такива работи , по-добре Боби да доведе това русичкото пред него от аватара и да спорим със сини или зелени очи е Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Да ви го напудря отзад!

Коментар

ае момчета някои слънчев ден като си опрая колата да варим на червена звезда да са гоним...... поне сме горе доло в един клас Ванката-дизел 135 коня Ванката - газ 113 коня ,Митака кои знае колко , Аз 131 и РеисарЪЪъЪъ с 160 ++
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

хахахаахахахахахаххахаха вие несте нормални ей!!! всички сме един дол дренки ама айде както и да е. абе вие мойта кола я направихте самолет бе ся гледайте ме урочасайте и тогава ще хвъркат глави !!! мойе си спретнем една гонка другата седмица ко ще кажете а е ако няма сняг де ако има ще се гоним на полигона с вратите напред

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  хахахаахахахахахаххахаха вие несте нормални ей!!! всички сме един дол дренки ама айде както и да е. абе вие мойта кола я направихте самолет бе ся гледайте ме урочасайте и тогава ще хвъркат глави !!! мойе си спретнем една гонка другата седмица ко ще кажете а е ако няма сняг де ако има ще се гоним на полигона с вратите напред
                  пу съм заааааааа на бай митя словото !! :P
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

добре де с мен кой ще се гони .... тряя да са гоня с тедо и иво ... малко кантар раотата .... ще е интересно 2-те мръсни бегачки 1.1 55 коня ....
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз с кого?

Коментар

Е боби е с тедо , иво и Бугиии.... клас 55
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
                          добре де с мен кой ще се гони .... тряя да са гоня с тедо и иво ... малко кантар раотата .... ще е интересно 2-те мръсни бегачки 1.1 55 коня ....
                          d0b0 написа:
                          Е боби е с тедо , иво и Бугиии.... клас 55
                          ааа обиждате на 1.1 55 коня Аз съм в клас 1.2 макар че нещо спънатио ми се струва ....Добо да вади втория звяр ако е в движение и няма да има конкурент
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

нямате грижи аз също съм с 1.2 някой пожелание или да избирам

Коментар

ако успея да дойда и аз съм навит да са пусна нищо че ще трябва да карам на задна и да закача патерицата на 1-вия зъб за да препъна малко курубата
                              Fast and Wild!!!

Коментар

кво ми се пънете не мога да ви разбера,само си изберете баир понанадолнище да се пускаме с летящ старт и вземам служебния форд Тогава ще видите кво може атмосферен дизел със половин тон в товарното Само дето трябва да набера и да го пускам на свободна,че на 5 само убива инерцията
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X