Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

the_biggy написа:
    Пичове въпросна лада черен мат я знам много добре ... момчето ми е комшия печен е и много добре кара.. води се с брат ми.. и както са казва по - добре не си търси проблема у ВТ колега Tornadno добре дошъл в града на задното предаване..
    Тц,ТЦ и какво ще стане?Да го бях съпроводил и направо в КАТ а какво ще кажеш.С този стил на управление на автомобил далеч няма да стигне.Това което направи в рамките на 1 километър беше достатъчно да разбера що за стока е.Това да се пречкаш нарочно за да не могат да те изпреварят не го разбирам.Пише се Tornado.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За щастие имам каско, ама като знам колко ги боли като им кажеш, че имаш щета и как плащат, мани бегай. Ей и аз се учудих на Митака на пунтото, бая понавървява, на мен не ми се настъпваше с тези гуми зимните ми е много нестабилна на дъжд.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Обърках името де , че бързах с правописа... но става въпрос, че питай и колегите всеки у ВТ си кара, както си иска и тва не трябва да ти прави впечатление.. били то с лада или мерцедес няма значение тук секи се мисли за рейсар и така
        Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
        Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
        Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

van_dal написа:
          За щастие имам каско, ама като знам колко ги боли като им кажеш, че имаш щета и как плащат, мани бегай. Ей и аз се учудих на Митака на пунтото, бая понавървява, на мен не ми се настъпваше с тези гуми зимните ми е много нестабилна на дъжд.
          кво приказваш , бах му мамата , аз се изумих направо..... даже помня като ходихме веднъж на капинажа и се гонели на връщане с добо , добо вика митака зад мен върви на едно ... а добо е 130 коня все пак ... :D а не ми се мисли едно ГТ пунто направено добре как може да върви.....
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ми майстор шофьор
            Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
            Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Митак ти направо си им скрил шапката няма да се учудя ако почнат да си продават колите!
              Fast and Wild!!!

Коментар

ми да не казвам голяма дума , ама друго такова спортинг в града едва ли има.... (както и линейка като моята)нали тей ве Митак , нищо не казваш мааму стара за пунтото :P :P

Коментар

SilenceR написа:
                  какав е тоя бобъра.(ладата комби)аз тоя един път мн ме изнерви като ми сече пътя.аз съм с предимство оня ми се натиска и го усвирих и после си изкарва главата през джама и ме гледа лошо... някво младо момче беше. а и както бях се ядосал там от един монтаж ... щеше да стане мелето... на митака пунтото направо ме изуми , до сега не се бях возил на дълго в него.... пръска, направо мн ме изкефи....
                  брат не ти трябва да се занимаваш с него щото става много лошо няма смисал

Коментар

братя предизвиквам всички до 700 коня да ви видя колко ви варвят колите предизвиквам ви просто защото ще си сменям амортисиорите а съм чувал че вдигат че вдигат около 600 коня

Коментар

Праслане, стига си блоготворил някой, който е "някой" заради баща си, който е "никой"! PS. Къде ходихте да пиете кафе в Дряново?

Коментар

coolboby написа:
                        Праслане, стига си блоготворил някой, който е "някой" заради баща си, който е "никой"!
                        боби ти от В.Търново ли си ??? щом той е никои аз и ти кои сме тогава ???

Коментар

в ретрото
                          Fast and Wild!!!

Коментар

абе айде стига с тези филми , тати е еди кой си следователно аз съм нам кой си.и той лайна сере и той ще умре дето има една приказка.ще ги еба всичките такива дриснета смотани.... мама и тати кат имат пари и връзки и кой съм аз.върви лоши и ме гледа лошо.мн се нервя на точно това развитие в нашия живот... не може да си живееш спокойно без всеки да ти се прави на мутра ........ аз за това съм се убедил че като седнеш да говориш с по голям човек , той е разбран , кво да му говориш на келемето дето се мисли за бог.......

Коментар

и ти си прав

Коментар

Ванка, не искам да споря за "псевдо" мутри, които единствено умеят да чупят стойки !!!Нали се сещаш, че истинските бизнесмени, никога не се показват пред хората и не парадират със състоянието което евентуално те "притежават"Мисля, че ти, аз и всеки от тук се е нагледал на позьорски постъпки. За нито едно нещо не мога да кажа "Евала" на него респективно баща му и още такива герои!Пък така като коментираме въпросната личност...кажи ми ТОЙ какво е направил, че се захласвате всички...или пък оня карталския дрифтър с Ладата?Куче което лае не хапе. Какво се впечетлявате, не знам.Темата мисля, че е изчерпана, защото едно си баба знае едно си баба знае.

Коментар

Working...
                                X