16.30 още ще сме си пиели кафетата Някой да е виждал това Пунто по автокъщитеhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...аистина ще е поръчково , щом има блокаж и двигател CDI 90к.с. , който гори 2.8 Въпреки , че както е написано , може да е от 2 (на място) до 8
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не бях виждал до сега от този модел 15" Другите стоят ли още , нещо гуми за тях не могат ли да се измислят 14-ките заминаха на ч асаFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
Tornado написа:Колеги бесен съм на водача на Лада 2107 или може би 2105 с регистрация ВТ цвят черен мат.Не запомних номера опитах се да го гоня ,но същия ми пречеше да го изпреваря на влизане в Търново.Ако някой забележи ладата моля да запише номера ще го издирвам този келеш.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:Tornado написа:Колеги бесен съм на водача на Лада 2107 или може би 2105 с регистрация ВТ цвят черен мат.Не запомних номера опитах се да го гоня ,но същия ми пречеше да го изпреваря на влизане в Търново.Ако някой забележи ладата моля да запише номера ще го издирвам този келеш.
Коментар
-
Tornado написа:Колеги бесен съм на водача на Лада 2107 или може би 2105 с регистрация ВТ цвят черен мат.Не запомних номера опитах се да го гоня ,но същия ми пречеше да го изпреваря на влизане в Търново.Ако някой забележи ладата моля да запише номера ще го издирвам този келеш.
Коментар
-
Пичове въпросна лада черен мат я знам много добре ... момчето ми е комшия печен е и много добре кара.. води се с брат ми.. и както са казва по - добре не си търси проблема у ВТ колега Tornadno добре дошъл в града на задното предаване..Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Да се оплача някакви пед.ли снощи са ми одрали колата, има драскотини по задния десен калник и то високо, черно като от броня, най-гадното е че боята се е напукала и е леко изкривено. Много ме е яд, а алармата не ми е писнала, е ако беше сгурно щеше да ме има у вестника, а в болницата заети легла--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Да се оплача някакви пед.ли снощи са ми одрали колата, има драскотини по задния десен калник и то високо, черно като от броня, най-гадното е че боята се е напукала и е леко изкривено. Много ме е яд, а алармата не ми е писнала, е ако беше сгурно щеше да ме има у вестника, а в болницата заети леглаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
van_dal написа:Да се оплача някакви пед.ли снощи са ми одрали колата, има драскотини по задния десен калник и то високо, черно като от броня, най-гадното е че боята се е напукала и е леко изкривено. Много ме е яд, а алармата не ми е писнала, е ако беше сгурно щеше да ме има у вестника, а в болницата заети легла
Коментар
-
какав е тоя бобъра.(ладата комби)аз тоя един път мн ме изнерви като ми сече пътя.аз съм с предимство оня ми се натиска и го усвирих и после си изкарва главата през джама и ме гледа лошо... някво младо момче беше. а и както бях се ядосал там от един монтаж ... щеше да стане мелето... на митака пунтото направо ме изуми , до сега не се бях возил на дълго в него.... пръска, направо мн ме изкефи....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар