аз за Дряново не знам...инъче някой да питам нещо,днес едно камионче оранжево(хората от там помагат на нашите при копането в града) имаше огромен надпис Автокомплекс Лъки Стар....Нещо общо с нашите хора има ли или е съвпадение? Имаше и една ланча малка с голям надпис пак такъв на улица Опълченска
Камиона е на бащами а Ланчата е на "stenli_m" женаму няма савпадения аз съм навит за утре! хаде който ще идва да казва! ако тряаа ще се вози някой при мен или при който и да е неискма постове "аз няма да идвам" само който ще идва да пише!
e ко ся аз несъм автобус как да ви кача всички? разберете се помежду ви кой каде ще се вози и колко коли ще ходим аз мога да взема 2-ма човека. аз викам 15ч. да се чакаме на стадиона? ко ще кажете?кажете и кой ще идва! айде газовите машини тънко ще им излезе!
аз викам към 2-3 да тръгнем по светлото .... иво нищо не е писал ама предполагам че ако не е зает ще е навит и може да вземе някой ...кои ще можете да дойдете с колите да , знаем тия другите дето не можем
аз най-вероятно ще дойда ако тръгнем към 2 или 3 ,но няма да мога да взема никой,защото жената ще е с мен и на връщане иска да минем за по-пряко май през Габрово Тъй,че няма да се прибирам най-вероятно с вас,затова не мога да взема никой Но инъче себе си ще домъкна де
Коментар