Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм за тези от ХГТ , много ще и ходят на линейката Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Много са ми големи гумите , а и с 15" хептен ще се спъне Пунтото , иначе да съм ги взел .Ако държиш на 14" , на stenli_m е много добра офертата . Ако намеря хубави гуми 185/55/14 бих ги взел Със 185/60/14 не вярвам да имам проблем , сега е на 165/70/13 ....
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ей сладири утре кво ще прайм????
      Fast and Wild!!!

Коментар

Сашо.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52693

Коментар

coolboby написа:
          тия не са лоши малко са учукани ама питаи си ........а пък и паричките си ги бива
          Fast and Wild!!!

Коментар

само да не забрая капачките ,гумите, боята, и наи вероятно изправянето......
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Малииии па ко знайте на Боби колко мръсна беше колата..... 5 жетона не ни стигнаха да я измийм хахах
              Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
              Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
              Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Какво най-вероятно изправяне, той човека си е казал двете са криви, на снимката се вижда едната е по-крива дори и от моята глава. 140лв. с капачките, боядисване 20-30лв. изправяне вероятно 50лв. и оттам слагай гуми! Кой иска да ми види грозната муцуна утре?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

тия от мареата пак не са лоши и да също ми харесват като вариант..... ама мн криви бе
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Абе тия много криви,инъче са готини като джанта....
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

van_dal написа:
                      Кой иска да ми види грозната муцуна утре?
                      Да не си имал близка среща с 3-ти вид?

Коментар

Саше,Ванката за тия ти говори,мислех да ги вземам аз,но се отказах да търся джанти,ще карам така http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52552 Джантите са хубави на вид,исакй му и детайлни снимки ....накрая смъкни и 30лв,да си покриеш доставката и ги грабвай... Тия от ланчията дето са,ме кефят,напук на това което всички ти казват,но са очукани и без гуми....ако ще пазариш тях,опитай да свалиш повечло от ценатаинъче няма смисъл. Но пак ти казвам,не съм на мнението на другите и мисля,че са хубави джантите,само,дто са очукани и най-малко са за боя!!!
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

тия от ланчията и мен незнам защо ме радват още поначало.кефят ме някви... а и има една темпраа комби със такива само че 14-ки и седят добре като за мен... незнам още ко да прая.и тия от мареята и тия от бравока също радват.но незнам в краина сметка какво ще стане.ще видим....п.п. и да какво ще правим утре кажете.аз с тоя джам спукания не ми се ходи до Дряново особено ... може да правим партия по няколко човека в кола , таман ще си цепим , газ, бензин ,нафта който квото има
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз за Дряново не знам...инъче някой да питам нещо,днес едно камионче оранжево(хората от там помагат на нашите при копането в града) имаше огромен надпис Автокомплекс Лъки Стар....Нещо общо с нашите хора има ли или е съвпадение? Имаше и една ланча малка с голям надпис пак такъв на улица Опълченска
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Ми казвайте ако ще ходим да ходим, аз мога да взема някой с мен, да делим газьола.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

То едно цепене на бензин ще стане...1.32лв.

Коментар

Working...
                                X