Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ееееее вярно бе и аз съм забравил "честит имен ден боби (на патерици)"

Коментар

пак казвам много поздравления малко
      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
        пак казвам много поздравления малко
        голяма криза бе (не че ме е пускала мене кризата де ама....) аз обикалях да разпитам дали някои ще ми даде пиене на вересия ама няма кой постоянно ме гонят

Коментар

мерсииии мерсииии
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

айде и от мен честит имен ден на патерици и не на патерици на всички дето празнуват на тези дни, че то мн име мн народ мн нещо.знае ли човек кой кога празнува :D
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ей нерези честит имен ден и от мен малко в края на мача ама важи да сте живи и здрави и по редовни! абе Богомиле: от де да знам аз че си Йордан хахха базикам се айде и ти да си жив и здрав на 2 патерици

Коментар

еее толкова именници поне някой да почерпи а?
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

праят са всичките.......... криза билоо....... само се оправдават .....
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

пичове тука дойдоха една пратка от англия с маратонки аддидас лее купър, пума , гола , найк , останаха само мъжки има най различни и цените са народни почти .. до 100 лв са най скъпите някой ако се интересува може да му пратя някой снимка да драса в скупе
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

момчета я скиите тука за линейката ко съм намислил http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49532кажете си мненията .... пари , как ще седят на колата и т.н. лично за мен такава джанта искам , не искам некви спортни и тем подобни , нещо по семпло ... айде чакам мнения :D
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Без да се сърдиш ти и притежателите на тея джанти, но са супер безлични! За Темпрата джанта с малко спици. На Иван с JTD-то много ще ти ходят. Давам го като пример, знам, че са 15"PS. Всеки има право на мнение.PS2. Естествено като ги сложиш дори и тея, които не ги харесват, ще кажат, че са "жестоки"

Коментар

що не наминиш край сервиза да ги видим и да закупим
                          Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Росене: днес като идвате с Иван (със Алфата) кажи му да вземе сака

Коментар

пич що не вземеш някви по-добри кот ша е гарга де е рошава тези джанти май няма да и ходят пък и ние си казваме истината
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Според мен не си струва, като се има предвид цената на тези джанти, 180лв. от СФ и още поне 20 за куриер да речем 200лв. и са абсолютно за пребоядисване, боята им е олющена и грозна, никога не съм харесвал бели джанти, а и ако има някоя кривичка.....а и като модел не са нищо особенно, пък и като гледам капачите са от ланча Сега като гледам в продава се има джанти от ХГТ старите, но много добри на вид, човека ги продава нагласени с гуми и болтове, абе всичко за 350лв, ако успееш да му отбиеш 30-40лв. си направо на далавера, докато ако вземеш тези които си харесал, тепърва ще трябва да им търсиш гуми, които не знам и аз колко ще ти стъпят, ама нови са 400лв. поне....
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X