Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

момчета някой да има зимни гуми , да са в добро състояние. 175/70/13-ка , айде пишете ако има нещо....
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Praslan написа:
      Росенееееей ко стана с моите амортисиори бе ко напраи шеще да ми званиш
      ам забраих та бааа ... ми кво ...http://axm-auto.com/index2.php?brand...2&show=1ама мисля че каза добри думи за тия ел стар ама каза няква цена от 103 лв ли нещо такова а в сайта са по евтини ... незнампа за монрото каза само .., че били големи дърветаа :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ако не съм на село другата неделя ме боите и мен за дряново
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ей ко ще правите на дряново бе момичета аз пак ще испусна щот ще си идвам в понеделник при последно гласуване
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

да донесеш армаган :D
            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

естествено как няма да ВИ ДОНЕСА но ще е скромно щот няма мн пари пък тука е мн скъпо
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Абе баджанак кутия бонбони стига... се файда
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

уЗакииии ............еля ела
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

днеска смених маслото и бравенеца варви доста повече вървете да си го смените няма да збъркате качи ми около 10 коня

Коментар

най малко 10
                      Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Praslan написа:
                        днеска смених маслото и бравенеца варви доста повече вървете да си го смените няма да збъркате качи ми около 10 коня
                        Е сега вече ще спечелиш "силовия тунинг" на някой фест Но и го измий хубаво
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

за антифриз още 10 коня

Коментар

е аз не мога да си намеря лепенки оз ,че те дигали по 15 коня ако някои може да ми намериии мн ша са благодарен момчета продавам джантите 300 леа с 6 летни гуми или 400 леа с зимните гуми моля не се битеее за сичко ша има
                            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ей КN лепенка +CD на Радо Шишарката още 15 коня ако нокътя опира в асфалта е те тогас егъзарско по Пернишки

Коментар

Митак, ей ся твоя човек с Е36 седан с изчистен капак отзад се разправяше с един от моя вход. Дължал му някви пари. Ако го нацепи в мутрата твоя човек много ще го черпя

Коментар

Working...
                                X