Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Баси,прегледах си всичките снимки на колцата и не намерих подходяща,а Тедо хванал точния ъгълще видим,значи какво ще отпусне шефа като пари(и дали ще има-хахаха) и да търся направо два фара с лупи ,че тия хич не светят
    ex.Мареа ТД100

Коментар

брат можеби калника ти трябва да излезе още малко нагоре и да ти се дорегулира капака ... ? няма да е много скъпо само малко да се разпъне да се оправи фугата и едно фарче ама не ти е от първа необходимост поне фара де :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

според мен цялата работа идва от калника капака си е добре.Май днес само аз съм липсвал а ?Пък и наистина върви приМитака там момяето ще я бутне разбираму .
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Днес ми ареса! няма да има урогани хахаахах ейтак ако сме всеки път ще семе "6" макар че можем и повече Ванка: каде са твоите снимки бе ? и по точно общата снимка ??? айде чакаме я като великден Аз знаете ли какво предлагам!? Другата неделя ако е хубаво времето (е и данее къв е проблема) да скокнем до Дряново на гости на колегата" Fabregas" кво ще кажете а? дайте да ги шашнем дряновци :P :P :P :P

Коментар

Аз ако отида до Дряново, трябва да се срещна с половината Дряново

Коментар

добре сте душли!!!
              Fast and Wild!!!

Коментар

ми аз за мене не знам.. нямам винетка.... ако някой ме качи при него ще дойда .. колкот пъти да мина от там се ме спират
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Как ще нямаш винетка бе? Толкоз пъти обикаля с Пунтото....

Коментар

Ето снимков материал и от мен. За другата седмица не ме бърка да направим една разходка до Дрезден....
                    Прикачени файлове
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Последната снимка е култова Някой път повече :D :D :D
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ахьахьха туй с последната снимкааа просто ще го запомняя ! :D :P
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Айдееее вече съм по - безшумен и от Росен... Благодарение на Чичо Митко и естествено на Лъки Стар Теам Ето го и Митака в действието на заварката
                          Прикачени файлове
                          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

а пък росен е по шумен пак ха-ха
                            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

старите хора са казали ’аКул и мензис не ти ли додат на време Не ги и тарси" РОСЕНЕ !
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Росенееееей ко стана с моите амортисиори бе ко напраи шеще да ми званиш

Коментар

Working...
                                X