маи няма да сме много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:на митака синята стреличка ръмжи колкото мойта когато и на мен ми беше разпардяна меката връзка. на росен вади звук като на държавно жигулиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
абре,забравих да ви питам,ама ще питам,сега ,тъкмо и снимки ще приложа...Нали ме бяха чукнали лятото и от тогава ,а и отпреди имаше, зейна една голяма фуга и направо мира не ми дава...Та мислех ако шефа отпусне някой лев февруари като свършим с Елена ,да ги "налея" в колата...За джанти няма да има,пък и не са ми цел някаква,обаче тая фуга може би ще има да я оправя. Та идеята ми е следната,къде мога да отида,където няма да ми одерат кожата и ще го направят следното нещо : На долната снимка съм отбелязал къде е въпросната фуга (2) ,като снимката е отпреди,сега е двойно по-голяма,а оградения фар (1) е като че ли влязъл леко навътре,всравнение с линията на капака и другия фар. Иска ми се,да се затвори тая фуга ,но най-вероятно ще трябва да сменям целия фар,защото едно,че е пукнато стъклото,второ,че му е счупена щипката и е лепен вече и не може да се мръдне. А като гледам,за да се затвори фугата,фара трябва да си дойде на мястото,тоест,направо да се смени. Къде може да ми извършат тия интервенции,че да не ми смънат кожата. Служебната брица съм я карал при "Цанко лудия" и я направиха като нова,обаче там май дерат кожи... Кажете възможно ли да се оправи това и къде няма да излезе скъпо...идеята е да успея да вмъкна до 250лв примерно,заедно с два фара втора ръка с лупи Малко сложно съм го написал,надявам се да е разбираемо ...пфффex.Мареа ТД100
Коментар
-
uBoy написа:от тоя ъгъл от които гледам снимката ми изглежда че капаа не пада плътно над фаровете... нали има ограничител там които може да се регулира. Защо не го смъкнеш малко и да видим дали ще се оправиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар