Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32525&start=870 хахах колеги я разгледайте тази тема и посления пост внимателно ..., саше ай че трябва да се полирааааа :P
    кво тряаа да гледаме на последния пост? видях онова пунто бялото имаше една разчекната муха на предния капак. и си личи малко по калника драскотината от на Сашо ципа на задния джоб пича сигурно още него е преживял

Коментар

аХЕХЕАХЕхеААхеХАЕХЕАхеахеаХЕАХЕАхеаХЕХЕАхЕАХЕАХЕАХ ЕАХЕАхаехеаХЕАе не Митак , сцепи ме :DахЕаехХЕААХ :D
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

той сега там ли отиде да СИ прави реклама на сервиза.тук май не му мина номера със съвършенното пунто
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

абе глупости ся , не съм му правил нищо на колата на пича и един клега от работата ми ми вика същото за джама.каза ако е на мое място би си взел от морга хем ще е по евтино хем ще е истинско италянско там... ама незнам чааай да видим ко ще остане от празниците ся.то не че има мн за оставане де ама ... :D и в 2-та варианта не съм гарантиран от чупене пак или някой камък да се прасне....понеже следобед ще пътувам за едно село да празнуваме и няма да влизам тия 2-3 дена, така че искам да пожелая на всички маймуняци дето сте тука весело изпращане на старата и весело посрещане на новата 2010....айде дано тя да бъде по успешна във всички отношения(коли, жени, пари и там квото ви дойде на ума ) от изминалата за всички ни
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Сашооооооооооо кво като е китайско не можах да разбера..... аз нали от там сложих точно китайско .. ударих се 1 път зад един и джама пак нищо му няма.. не се занимавай с тея старите.. едно, че е бил на 20 години, др е че оплътненията са опечени и не са знае ко ще стане кат са маха... дай 50 лв повече, ама имаш и гаранция.. Айде поздрави на всички и весело изкарване довечера
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Сашо и ти като мен го мислиш много това стъкло . И аз така няколко месеца Най-накрая сложих китайско с лента отгоре , излезе ми около 130-140 лв . Предпочетох го главно заради каското , а и е ново без драскотини . За старо ми искаха 80 лв в една морга + 50 монтаж А и трябваше да мисля да не се счупи при транспорт Какво му е на бялото Пунто , на мен ми харесва Весело прекарване довечера маймуни А на Боби тежко му в този Сливен ...
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

aйде весело изкарване и от мен ... и да внимате какво вкарвате и какво изкарвате че...... да не стане мътна и кървава а :P
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Момчета, весело изкарване и всичко добро през 2010 :D
                  Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Пожелавам на всички весело изкарване на новата година и наи вече здраве и "Успех в живота" :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и по полека с пиенето без натравяния

Коментар

супер весело изкарване на всички, много успехи и от здраве и здрави коли да не се отървате. Сашо слагай стар джам и прави каско.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ай и от мене весело да се"прекарате" ))))))))
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

да не вземете да се натряскате и да шофирате ! :Dхайде живи здрави и весело прекарване ще се видим другата година
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

van_dal написа:
                            Ламбда контрола пича не го продава отделно, но все пак ако реши да го продаде отделно, го взимам на момента и на място.
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51411Има ли мераклии все още за този Ламбда Контрол?Има и един емулатор Питагора АЕБ за 4 цилиндров инжекцион също за продаване.Истината е ,че все още не съм свързал контрола най вече заради превклюватела който е побългаряван и само този който го е правил знае защо и как.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

весело изкарване на новата година и от мен,лека и безаварина 2010 година
                              пунто 1,7тд

Коментар

весело изкарване и от мен по пътеки от рози и евро да вървите през новата година дано Дядо Коледа ви донесе малко точки и евтин бензин АМИН (наздраве) :P
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X