Бугиии фор ман ... :D бях в магазина .. ама ти големи гумиии голяма нещо е тругва до 3та с гуми ....... оспокои са малко е младежо..... ща чупиш бегачката ..... !!!
Бугиии фор ман ... :D бях в магазина .. ама ти големи гумиии голяма нещо е тругва до 3та с гуми ....... оспокои са малко е младежо..... ща чупиш бегачката ..... !!!
Бърз и яростен 1.1 Викам си Фиата ще издържи един месец без да се счупи и какво стана , разсвири се . Та от какво може да е . Като карам и откъм лявата гума се чува някакъв звук като разсвирила се турбина на Фабия такси Не е метален , по скоро сякаш гума се търка в пластмаса , но пък не опира никъде гумата Звука е мн лек , но дразнещ , не е като лагер
Абе Добоооо сега ми ръмжи яко меката връзка...ама ръмжи като багер , то и да искам гуми не мога да въртя с тва на сухо хахахха )) Митааааак майче пак ми тече от някаде вода и не мога да разбера от каде.. като ми напрайш връзката тряя видиш от каде тече , че вече не издържам на напъна
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар