Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ааааа стига с тоз полигон бре, ще взема да си купя БМВ и без това само там висим, поне да има какво да правя като отида.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

айде аз вече ..... съм тежко пешеходец........ ПФФФ ПИСНА МИ ! ДЯВОЛИТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Какво стана пак бе? Не не ми казвай, че пак.....

Коментар

НЕ ТИ КАЗВАМ ........ ,ами направо пак....... пф писна ми на онуй нещо ! и ся пак пари пари лелел

Коментар

кво пак стана бре,виновен?
            ex.Мареа ТД100

Коментар

спряли му колата от движение дърпал клапата пред куките така става попринцип. после го карали да им демонстрира хахахах.

Коментар

Ам тъй ша е... те от Междене полицията го гледа гледа.. и го съобщиха
                Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

единия вика .., аз тебе те диря от лятото .., ма се немога да те спипам ... ама сегаа вика няма каде да ми бягаш ...

Коментар

ти си страшен късметлия, но нали знаеш от лев излезни- тешкар бъди
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Полицая вика .... Дай газз ВЕ ! Росен 3000 оборота ае ДАй газ ВЕе..... Росен ам то толкоз не може повече ... оня Дай газ ве.... чули ко ти казах Росен 5000 оборота ааааа ся опани онова жило ... Росен ко жило ве оня Я не ми са преииии Опани жилотоо..... ХаххаХ Престависи на Гум На Прекасвач и яко Клапаа пред 2 патрулкиии .... ша са избият от 4 полицаи 5 палки.... аХХАхХХАхах .....
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

хахахахахахаха малееее било е повече от шоу бееее що не казахте да дойдем да гледам сеира ам за Роската сори, че ся пак ще има прегледи едно друго... ама късметлия момчето кат са прай на рейсар с тая клапа из града....

Коментар

весело изкарване на новата година момчета и на всички съпътсващи празници като се прибера от Гърция ще се видим и чуем и карайте внимателно.Чао!!!
                          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Баджанак ти каде си бе ??? Къв го дириш у Гърция ??

Коментар

за нова година при на мойта майкаи ще се върна към 10-12 януари затова ви пожелавам приятно искарване на празниците
                              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Абе Ирфане днес не ме ли видя като се разминахме ти свирнах? Ко става за утре? Ей ако знаете в какви филми се бях вкарал и то само заради една разхлабена гайка, ама то поддръжката на автомобил не е за всеки индианец

Коментар

Working...
                                X