Има на Алекс ОК - Пикасо, Зафира мисля, че има и ако се сетя за други ще пиша Обаче едва ли шофират с всичките седалки Казвам ти го, защото не знам за каква цел ги търсиш.
Има на алексОкДа ви се похваля,че днес успях да мина преглед,при Колев работеха до обяд.Благодаря на отзовалите се тук и предложили помощта си предвид моята заетост.Още веднъс се убедих колко много точни хора открих тук,покрай моята таратайчица!
хубаво че си се отървал без много мъки...аз имам спрей ама за ключалки, даже Ирфан знае как действа.само като помирише ключа и сама се отключва уфф снощи на банкет бях и после на диско. в 6 ч сутринта се прибрах , ся ми е някво мн застреляно ... междодругото вчера гледах че на Чолаковци "полигончето" става за дрифтинг имаше сняг ама то днес е меко времето и ще го разтопи....
Айде весело изкарване на празниците пожелавам на всички и дайте неделя да се видим като за последно за тази година .. да обменим информация кой какво смени тази година и догодина какво още трябва да смени аз може би ще доведа и един приятел.. с една Брава е зарибен да поразпита Митака и Росен някой работи
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар