Има на Алекс ОК - Пикасо, Зафира мисля, че има и ако се сетя за други ще пиша Обаче едва ли шофират с всичките седалки Казвам ти го, защото не знам за каква цел ги търсиш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хубаво че си се отървал без много мъки...аз имам спрей ама за ключалки, даже Ирфан знае как действа.само като помирише ключа и сама се отключва уфф снощи на банкет бях и после на диско. в 6 ч сутринта се прибрах , ся ми е някво мн застреляно ... междодругото вчера гледах че на Чолаковци "полигончето" става за дрифтинг имаше сняг ама то днес е меко времето и ще го разтопи....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Айде весело изкарване на празниците пожелавам на всички и дайте неделя да се видим като за последно за тази година .. да обменим информация кой какво смени тази година и догодина какво още трябва да смени аз може би ще доведа и един приятел.. с една Брава е зарибен да поразпита Митака и Росен някой работиMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
от едно складче за такива работи :D ако искаш ще ти вземаFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар