Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо аз мога да те уредя след празниците си даваш големия талон и застраховката +35лв и на другата вечер си готов няма да ходиш никаде
Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо аз мога да те уредя след празниците си даваш големия талон и застраховката +35лв и на другата вечер си готов няма да ходиш никаде
имаш ЛС
ако искаш го дай на Росен при него е офертата
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
абе ще намеря начин,ама не ща да "вися" на един колега,да ми свърши моята работа.Утре ще взема да обиколя,да видя дали не работят някъде...я кажете къде правят прегледи
дай бойже да успееш утреако ли не може в понеделник и по касно 19h-20h не е проблем аз заради теб да ти е по-удобно но щом така ше ти е по-добре може и така
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
ами най-вероятно утре няма да успея,защото едва ли ще има някой да работи :D ,затова ако имам нужда още от услуга ще ти пиша да се разберем за в понеделник нещо
Коментар