Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="Irfan"]
    paralesa написа:
    Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо аз мога да те уредя след празниците си даваш големия талон и застраховката +35лв и на другата вечер си готов няма да ходиш никаде
    имаш ЛС
    ex.Мареа ТД100

Коментар

при мойте хора ... е 25 лв !
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

днес купих спрей по 2,50 лв. продавача ми се кълне, че действа безотказно
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

stenli_m написа:
          днес купих спрей по 2,50 лв. продавача ми се кълне, че действа безотказно
          за ключалки или стъкла
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

[quote="paralesa"]
            Irfan написа:
            paralesa написа:
            Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо аз мога да те уредя след празниците си даваш големия талон и застраховката +35лв и на другата вечер си готов няма да ходиш никаде
            имаш ЛС
            ако искаш го дай на Росен при него е офертата
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

все ми е тая къде ще мина,далаверата е,че не съм свободен през деня и затова питам...утре сигурно никой няма да работи,а аз утре почивам
              ex.Мареа ТД100

Коментар

имаш голям "късмет" :D
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абе ще намеря начин,ама не ща да "вися" на един колега,да ми свърши моята работа.Утре ще взема да обиколя,да видя дали не работят някъде...я кажете къде правят прегледи
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    Praslan Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 9:01 pm Заглавие: и аз ходя на преглед при тея по пъря за Шемшево дето е там се минава много бързо
                    това точно къде се намира?
                    След печатницата малко по-надолу и вдясно едно хале.
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аха,разбрах,ми ще видя и там утре,може случайно някъде да работят преди обяд
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

дай бойже да успееш утреако ли не може в понеделник и по касно 19h-20h не е проблем аз заради теб да ти е по-удобно но щом така ше ти е по-добре може и така
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

ами най-вероятно утре няма да успея,защото едва ли ще има някой да работи :D ,затова ако имам нужда още от услуга ще ти пиша да се разберем за в понеделник нещо
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

за стъкла
                            Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

Има ли 7-местни/6+1/ таксиметрови автомобили във Велико Търново нещо от рода на Зафира,Алхамбра,Вито,Зета,Илюз,Галакси?
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да има тези дето пътувт В.Т.-Г.О.

Коментар

Working...
                                X