Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ми както е кауфландо (стадиона) продължяваш напред . след това малко по нагоре (на един лек десен завой се пада , преди кръстовището в което се отбиваш за кв. Пролет) има една отбивка .. нагоре за няква месност камъка от лявата страна то е един път нагоре и там свиваш и има доста сервизи и там .. от има табели и се виждаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:ми както е кауфландо (стадиона) продължяваш напред . след това малко по нагоре (на един лек десен завой се пада , преди кръстовището в което се отбиваш за кв. Пролет) има една отбивка .. нагоре за няква месност камъка от лявата страна то е един път нагоре и там свиваш и има доста сервизи и там .. от има табели и се виждаPraslan Пуснато на: Вто Дек 22, 2009 9:01 pm Заглавие: и аз ходя на преглед при тея по пъря за Шемшево дето е там се минава много бързоex.Мареа ТД100
Коментар
-
coolboby написа:Митак, ей сега те гоних по Полтава, мигах ти..но уви, беше много далеко. Намалих на моя завой където се блъснах, и само ти видях задницата как парзалящ пред блока ти
Коментар
-
[quote="paralesa"]Ами и в Горна да е не ме бърка,само трябва да намеря време да ида,че сега по празниците няма да работят,а през другото време не съм в града...Къде в Горна се намира? Само да не е "цунито" щото при него не отивам,миналата година ме прееба и оттогава не при него за нищо аз мога да те уредя след празниците си даваш големия талон и застраховката +35лв и на другата вечер си готов няма да ходиш никадене си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
SilenceR написа:и аз се лизнах 2-3 пъти .... ама мн народ стана да се лизгат , викам да не уцеля някой случайно че стана въргалане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар