Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eeeeeeeeeeeeeйййййййййййй ДИМИТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕеее. на тебе повече нетрябва да ти дават камера дори и само да гледаш. ти със нас ли беше или със БМВ-тата и кочините??? кво си снимал Х*я ми? тцтцтцтцт язък че снима!Теодорееееееееее... каде се губиш бе компанията има нужда от оператор!!! пък ти си най добрия в тая част!!!

Коментар

Колата приличаше на фризер и се наложи да пропусна Батериите вече са заредени за другия път :P П.С. тея скорости сега са като на Зил
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

дрифтаджии :D ударихме 400 страници :D
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Не е там,но в Горна един колега се е тряснал със свой познат докато дрифтунели,моя колега с брава,другия не го знам с какъв фиат е
          ex.Мареа ТД100

Коментар

ам като несе изчакват така е!абе кой са се обили на болницата на крастовището бе? от краков надоло преди светофарите в някакъв стълб на тролеите.мааму стара няма да се научат да карат по кротко при тая пътна обстановка. хората затова са наппавилиместа дето да се простее тцтцтцтцт...

Коментар

JacK`DanielS написа:
              ам като несе изчакват така е!Абе кои са се убили на болницата на кръстовището бе? От Краков надолу преди светофарите в някакъв стълб на тролеите.мааму стара няма да се научат да карат по кротко при тая пътна обстановка. хората затова са наппавилиместа дето да се простее тцтцтцтцт...
              http://www.focus-news.net/?id=n1318880управляван от Костадин Ангелов от Велико Търново, известен като Динко Каратиста,... но дали е жив ....

Коментар

Жив, жив..Преди тва бяха в Бали, за тва е отказал проба за алкохол. Другия, който не го пишат е Кръстев. Живи са и 3-мата.Блъснали са се с 90км/ч. което не е нищо сериозно.

Коментар

Бе то тоя Динко не е ли дето стреля по Айдън лятото... Апък Митаче за киповете де да знам... повече снимах другите де да знам когат ти въртя аз бях спрял
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

the_biggy написа:
                    Бе то тоя Динко не е ли дето стреля по Айдън лятото...
                    Не е стрелял той!

Коментар

преди това май са били в спайдар.. и до колкото знам ..... яко наркотици алкохол и се е мачил да изпраи завоя с 120 .. ма то туи да не е танк да гази стълбовете пф ..
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

тия не ме интересуват-важното е,че не са отнесли някой невинен,я кажете нещо- Къде мога да мина технически преглед,защото нямам много свободно време за това,а времето си лети и януари месец трябва да мина... Някой може ли да уреди нещо да му дам документите да я мине само с талона,че хич време нямам да го ева Ако не поне къде мога да мина бързо и "безпроблемно" сега по празниците или след тях
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

За безпроблемно се води при Колев - Киата , въпреки че при мен не беше така Но се ходи с колата ...

Коментар

аз видях джипа.. беше стабилно намлян отпред )
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

paralesa написа:
                              тия не ме интересуват-важното е,че не са отнесли някой невинен,я кажете нещо- Къде мога да мина технически преглед,защото нямам много свободно време за това,а времето си лети и януари месец трябва да мина... Някой може ли да уреди нещо да му дам документите да я мине само с талона,че хич време нямам да го ева Ако не поне къде мога да мина бързо и "безпроблемно" сега по празниците или след тях
                              aми ица ... аз имам едни такива хора само че работят в горна .. трябва да отидеш до там .. и нямаш проблеми само казваш че от мен си взел номера от мен и така или аз да се им се обадя не се барка :P
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ицо, ти докато отидеш до Г.Оряховица(примерно) ще те "прегледат" в Търново. Аз ходя по пътя за Шемшево в дясно правят прегледи. Ако не се лъжа там са и прегледите на Евроинс....

Коментар

Working...
                                X