Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дърво.. навънка е топло и до сутринта и по покривите ням да има сняг
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

На полигона го заледяват. Надявам се през деня да не се е скапал снега тотално там. Макар, че е напълно вероятно.

Коментар

Радвайте се навън вали поледица ще пързаляте
        Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

15h на ПЕТРОЛ ОК
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

stenli_m написа:
            аз ша им ма...а на пързалянато,ако още един се опита пред мен да ми замете предницата ще усети колко "спокоен" мога да бъда Не стига,че аз се опитвам да не се завъртя,че ако тръгне тая дългата кола отзад прави каквото си иска,ами и те умишлено ще се пробват .... трябва преди зимата да се режат ръчните на всички селски "рацери"
            ex.Мареа ТД100

Коментар

stenli_m написа:
              оф пак трябва с кирката да чупя ледовете от колата

Коментар

Аааааа как не обичам лед ако знаете, че и колата ми е паркирана на баира, трябва първо да разтапям леда със сешоара, че иначе няма слизане
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аидеееее тигри три часа да сте горе на петрола да вършеем
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Малеййй , ама как валииии . Аз се чудя да идвам ли с мойта кола чак.... ама ще съм в близост до петрола.. после ако дойда до петрола има ли кой да ме остави пак не петрола ... Росене ?
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

и аз ей ся гледам темпрата ледясала цялата.ще я вкарам ся у гаража да омекне малко снега от нея.... кво остава ся , на петрола в 3 часа...
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

вий май бутате масло без да си доливате Току що се прибрах вече окончателно вкъщи и вече не ми се излиза ама изобщо. Пътищата в Горна,Долна и Лясковец са ужасни....тук в търново не е заледено,както там,но има доволно сняг по пътя,не видях никакви почистващи машини. В Лясковец околовръстното и част от пътя преди Шереметя е лед и отгоре сняг,разни мерцедесчета със задно не могат да издрапат Прибрах се,наваля ме стабилно снега докато вкарам всичкия багаж и сега хвърлям пържолите на скарата,поне сега свинско има,няма глад,ама с топ вече никой не може изкара от тук
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          ... и сега хвърлям пържолите на скарата,поне сега свинско има,няма глад,ама с топ вече никой не може изкара от тук
                          При това положение , кой би излязъл
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз се чудя дали да идвам с линейката , може да ме вземе един приятел с едно саксо.колегата ми и той каза че ще идва и може и един друг френд... тей че мн паплач ще сме...айде 15 ч на Петрол
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

и успех ви пожелавам и разбира се без глупости :D - иначе
                              Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

послупайте по-мъдрите не правете глупости само SEX :D
                                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Working...
                                X