дърво.. навънка е топло и до сутринта и по покривите ням да има сняг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
stenli_m написа:Радвайте се навън вали поледица ще пързалятеex.Мареа ТД100
Коментар
-
Малеййй , ама как валииии . Аз се чудя да идвам ли с мойта кола чак.... ама ще съм в близост до петрола.. после ако дойда до петрола има ли кой да ме остави пак не петрола ... Росене ?Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
вий май бутате масло без да си доливате Току що се прибрах вече окончателно вкъщи и вече не ми се излиза ама изобщо. Пътищата в Горна,Долна и Лясковец са ужасни....тук в търново не е заледено,както там,но има доволно сняг по пътя,не видях никакви почистващи машини. В Лясковец околовръстното и част от пътя преди Шереметя е лед и отгоре сняг,разни мерцедесчета със задно не могат да издрапат Прибрах се,наваля ме стабилно снега докато вкарам всичкия багаж и сега хвърлям пържолите на скарата,поне сега свинско има,няма глад,ама с топ вече никой не може изкара от тукex.Мареа ТД100
Коментар
-
и успех ви пожелавам и разбира се без глупости :D - иначеFiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар