аз предлагам 15ч. да се саберем на стадиона и да варим да пиим кафета някаде. ко ше кажете?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ми начи ще пием.. ей аз , баджанака, Росен като му се обадим , Митака..Баджанак той Митака каза ще ме вземе... ама ако искаш може и ти .. то после няма ма връщате ... ще ходя у мойта... апък майче щели да са събират 1 часа на полигона.. който каже.. не знам..Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
маймуни,я обадете някъде акумулатори на далавера,че нещо тая сутрин едва запалих търся нещо от сорта на 74ач на добра цена,че парите пак ги няма ...ако имаше пари бих взел "банер"или "бош" но нямам,затова питам васако някой има нещо втора ръка също бих се замисли,че ми трябва спешно до срядаex.Мареа ТД100
Коментар
-
кво става колегията.аз събота и неделя правих малко релакс с вино(мн арно) и бира в едно село на един съученик(*бах виното жулнах един литър и половина и ме събори отма) то на 50 км от тука посока златарица , горско ново село .... пътя не беше зле , таман тествах савичките, добре се държаха... 5 човека бехме у колата , малко зор драпаше по баирите ама не съм буксувал никъде.вие къде бехте на кафе, нямаше как да дойда че към 5-6 се прирбах някъде... даже свирих на Росен пред Косера ама той не *баваше...колкото до акумулатора 145 лв беше.62 Ампер часа... 74 ампера бяха някъде към 170-180 (3 год гаранция) още по-добър модел се водел от моя....днес следобед като тръгвах беше -5 градуса... тука в града беше 0 градуса... представям си вечерта там е свило още... и сутринта припалих колата малко(едвам си отворих и отключих вратите) , запали без проблем...тей че Ексайда ... :D :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Днес карък да го е.а таман закусих и гледам, че сте уговорили среща за 3ч. обялкох се излизам, таман ще паля и ми звъни тела, интернета да дойдат да барнат Ип-то на рутера, айде викам ще ги изчакам и после ще ви търся по телефоните. Тръгвам след 20мин. паля таман да пусна ръчната и угасна , явно ми беше замръзнал малкото бензин в резервоара, какво ли стана и аз не знам, но после заредих и тръгна, но не ми харесва звука, който вади помпата дано да не се прецака, че баш сега хич ама хич не ми се набутва....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
абе зима е,а..ло си мамата а за акумулатора,то и българските нови не правят прблеми,но ела да видиш на служебната година и половина по-късно никой,който преди два три месеца е купил нов акумулатор не съм чул да се оплаква,но това не е атестат за качерство,то остава и няколко месеца да не може да изкара...сега ще видим,дано намеря,инъче слагам зарядното в колата и ще се надявам да не се стига до негоex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар