Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз предлагам 15ч. да се саберем на стадиона и да варим да пиим кафета някаде. ко ше кажете?

Коментар

Ми начи ще пием.. ей аз , баджанака, Росен като му се обадим , Митака..Баджанак той Митака каза ще ме вземе... ама ако искаш може и ти .. то после няма ма връщате ... ще ходя у мойта... апък майче щели да са събират 1 часа на полигона.. който каже.. не знам..
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

да вземем да прескочим до полигона да видим кво има а ??

Коментар

значиии някои ша ходи на полигона някои ша доди и на кафе в 15 ? така ли ? е аз съм на стадиона в 15:00
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

За сега на полигона не виждам никой.. но на стадиона ще се съберем значи за кафе
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

никои ли няма на полигона бе ?? бах маа му :D

Коментар

аз бях там от 11 до 12h накарах са отгоре става за пързаляне но на 2рото стапало и на 3тото .. тцтц особенно на 2рото
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

маймуни,я обадете някъде акумулатори на далавера,че нещо тая сутрин едва запалих търся нещо от сорта на 74ач на добра цена,че парите пак ги няма ...ако имаше пари бих взел "банер"или "бош" но нямам,затова питам васако някой има нещо втора ръка също бих се замисли,че ми трябва спешно до сряда
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Оплетох се кога има сбирка Както и да е ... таман се връщам от село и изпуснах всичко явно Ице , Сашо беше взел май Exide на добра цена , но той да си каже . И аз трудно запалих , да видим колко ще издържи Монбат-а
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

по добре посабери за да не си биеш глвата после
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

то хубаво викаш посъбери,ама как мислиш става това? ще пътувам идния четвъртък,как дотогава се събират 200кинта като в себе си имам 20 аз знам за себе си какво търся,ако някой има нещо предвид по моя въпрос да казва
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Exide.

Коментар

кво става колегията.аз събота и неделя правих малко релакс с вино(мн арно) и бира в едно село на един съученик(*бах виното жулнах един литър и половина и ме събори отма) то на 50 км от тука посока златарица , горско ново село .... пътя не беше зле , таман тествах савичките, добре се държаха... 5 човека бехме у колата , малко зор драпаше по баирите ама не съм буксувал никъде.вие къде бехте на кафе, нямаше как да дойда че към 5-6 се прирбах някъде... даже свирих на Росен пред Косера ама той не *баваше...колкото до акумулатора 145 лв беше.62 Ампер часа... 74 ампера бяха някъде към 170-180 (3 год гаранция) още по-добър модел се водел от моя....днес следобед като тръгвах беше -5 градуса... тука в града беше 0 градуса... представям си вечерта там е свило още... и сутринта припалих колата малко(едвам си отворих и отключих вратите) , запали без проблем...тей че Ексайда ... :D :D
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Днес карък да го е.а таман закусих и гледам, че сте уговорили среща за 3ч. обялкох се излизам, таман ще паля и ми звъни тела, интернета да дойдат да барнат Ип-то на рутера, айде викам ще ги изчакам и после ще ви търся по телефоните. Тръгвам след 20мин. паля таман да пусна ръчната и угасна , явно ми беше замръзнал малкото бензин в резервоара, какво ли стана и аз не знам, но после заредих и тръгна, но не ми харесва звука, който вади помпата дано да не се прецака, че баш сега хич ама хич не ми се набутва....
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

абе зима е,а..ло си мамата а за акумулатора,то и българските нови не правят прблеми,но ела да видиш на служебната година и половина по-късно никой,който преди два три месеца е купил нов акумулатор не съм чул да се оплаква,но това не е атестат за качерство,то остава и няколко месеца да не може да изкара...сега ще видим,дано намеря,инъче слагам зарядното в колата и ще се надявам да не се стига до него
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X