Браво на Митака .а Роска с тебе да си излеем по един крошум а ? път може да се отървем от лошия касмет. А Ирфане с товя клипче ,премина границата и еи ся ша откача .... от ......икиии Нека бъдя дуняяя в клипа на Андрея !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
GbGz написа:Irfan написа:ето нещо интересноhttp://www.vratovrazka.bg/%D0%90%D0%...6%D0%B0-3.htmlCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
ше взема някой път на някоя кална поляна как се дърпат ръчни с фордя(баничарката),да ви мине мерака тая кола по-скоро ще се преобърне,отколкото да направи слънце между другото да се похваля,фирмата също влезе в семейството на фиат две доблота 1,3 мултиджет баничарки,много просторна кола,най-сетне нещо,което мога да го натоваря,писна ми с тия шкоди фиат рулззззззззззззex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:ше взема някой път на някоя кална поляна как се дърпат ръчни с фордя(баничарката),да ви мине мерака тая кола по-скоро ще се преобърне,отколкото да направи слънце между другото да се похваля,фирмата също влезе в семейството на фиат две доблота 1,3 мултиджет баничарки,много просторна кола,най-сетне нещо,което мога да го натоваря,писна ми с тия шкоди фиат рулззззззззззззCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Irfan написа:митак може да сме луди но гледай и ти да дойдеш няма да се излагаме я .баджо кажи един час да се разберем от сега аз сам свободен цялата неделяMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Ице ти кога ще дойдеш на среща,забравихме ти физиономията(мн работа ли има ...).оня ден за малко да те подмина , едвам те познах :Pex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар