Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво на Митака .а Роска с тебе да си излеем по един крошум а ? път може да се отървем от лошия касмет. А Ирфане с товя клипче ,премина границата и еи ся ша откача .... от ......икиии Нека бъдя дуняяя в клипа на Андрея !!!
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Не знам за вас, ама мен неделя ми се ходи пак да гледам шоу де да знам )
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

не ли по добре кам 15-16 часа да е по светло ?
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

GbGz написа:
          Irfan написа:
          Та както пише в саита .... вече не са интересни
          абе тя да ти падне пък нека не са интересни,аз не искам да са интересни (ама голямо зърно.... като пи*ката на новородено бебе)
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ам добре бе предложете някакъв час? колко 16ч. добре ли е? а?

Коментар

16 часа е супер като за мен , нека и другите да кажат а пък който иска малко преди това може да се отиде на полигона да погледаме... само който иска пак казвам...

Коментар

ше взема някой път на някоя кална поляна как се дърпат ръчни с фордя(баничарката),да ви мине мерака тая кола по-скоро ще се преобърне,отколкото да направи слънце между другото да се похваля,фирмата също влезе в семейството на фиат две доблота 1,3 мултиджет баничарки,много просторна кола,най-сетне нещо,което мога да го натоваря,писна ми с тия шкоди фиат рулзззззззззззз
                ex.Мареа ТД100

Коментар

добо събота ще палиммм ли .... ТУРБАЛАНА ?
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

paralesa написа:
                    ше взема някой път на някоя кална поляна как се дърпат ръчни с фордя(баничарката),да ви мине мерака тая кола по-скоро ще се преобърне,отколкото да направи слънце между другото да се похваля,фирмата също влезе в семейството на фиат две доблота 1,3 мултиджет баничарки,много просторна кола,най-сетне нещо,което мога да го натоваря,писна ми с тия шкоди фиат рулзззззззззззз
                    Ице ти кога ще дойдеш на среща,забравихме ти физиономията(мн работа ли има ...).оня ден за малко да те подмина , едвам те познах :P

Коментар

неделя и аз мога да дойда на полигона преди срещата за часа колкото кажете
                      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Сашеееееееееееееее от сега се разбираме за полигонааа. Баджанак и тебе те искам на полигонааааа После кафета...

Коментар

вие сте луди!

Коментар

митак може да сме луди но гледай и ти да дойдеш няма да се излагаме я .баджо кажи един час да се разберем от сега аз сам свободен цялата неделя
                            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
                              митак може да сме луди но гледай и ти да дойдеш няма да се излагаме я .баджо кажи един час да се разберем от сега аз сам свободен цялата неделя
                              Ми баджо може.... 1 без 10 някаде на Петрол или някаде... другаде кадет кажеш не е проблем..

Коментар

SilenceR написа:
                                Ице ти кога ще дойдеш на среща,забравихме ти физиономията(мн работа ли има ...).оня ден за малко да те подмина , едвам те познах :P
                                Май май до нова година няма да е да дойда Тая събота съм на банкет,неделята пак в Елена,жената се цупи,че все ме няма,камо ли за друго да имам време :D Ама не се оплаквам,съдба,още мога да понасям дълги периоди без почивка Па и какво да ми гледаш същия дебел и плешив идиот съм си Живот и здраве,уж до края на година трябва да приключим там ,но се чува,че след това уж почваме Стражица,но да видим Абе важното е,че има работа,щото като гледам с тсая псевдокриза много почнаха да свиват знамената
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X