Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хаха то само изроди на тоя свят .. тя мина сякаш беше 300 коня .. горката :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

the_biggy написа:
      s00rry написа:
      paralesa написа:
      Не знам имахте ли среща,но ако сте имали определено Росен не е бил там :D Към 18 се прибирах от Елена и го гледам кани се да метне на шкодичката отгоре в опита си да пресече...Ще се блъсне в мен,не ме вижда
      хаха гледах да остана жиффф :P
      Росене снощи преди хотел Янтра мина ли една Toyota Celica покрей вас с бясна скорост .. чак са загледа ))хаххахаа колеги вижте този линк и какво пише за Фиат хахаха много правилно... http://zabavnoto.blogspot.com/2009/1...post_5150.html
      не знам кое е правилно и кое не , и не стига че имам да сменям хиляда неща по темпрата ами днес на обед в обедната ми почивка гледам че ми е пукнат предния джам.горе доло една педя е пукнатината,откъм стикера за гражданската....и сега тряя и за там кинти.бах*а у късмета смотан.мн се ядосах като го видях.... питах в един магазин кач пара е стъклото(намира се под бившия РИКОН) автобои , автостъкла.... човека каза 100 лв джама и 50 лв труд....то няма да я правя веднага ама кажете някое място да ида , и да знам че ще са точни хората и с качествени материали...а има ли опция от морга да си взема джам и да се сложи ???
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Не си слагай джам при тези, мърлячи са! В пежо сервиза са общо взето добри, но и взимат по-скъпо. Варианта да си сложиш 2-ра ръка също е добър, но стига да е запазен.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

здравеи колега

отиди срещу склада на интеграл тои се намира около представителството на тоиота има сервиз за стъкла и гуми мисля един приятел там си слага на бравото като цена му хареса и като качество казва че бива,също е проверявал и някъде до сервиза горе до сержанското училище но там му искали цифра за подобно стъкло и за тва е отишъл там надявам се че съм ти помогнал
          Kара Bravok 1.4 12V 97g.SX и Punto Mk2 1.9 jtd 00g.JTD ELX

Коментар

Ей Тишо кога ще минеш по нашите срещи, никъв не те мяркам като не съм на зоната?

Коментар

Сашо аз го сменях в Таврията , като застанеш срещу на Тойота представителството по една уличка на дясно , зад на Пежо се пада . Даже тук има тема по въпроса http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F2%FA%EA%EB%EE . Добре е монтирано , но бяха оставили голяма кочина Много ли е пукнат или леко ...
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                  абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....
                  Сашеееее и на мойта Темппра беше спукано,, карах 1 година.. ама от дупките и тръгва да се пука цялото .. и го смених.. там по Пежото вари.. ще ти вземат към 180 лв сигурно, ама 1 година гаранция и са много добри .. Там вари не са замисляй за други..
                  Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                  Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                  Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

SilenceR написа:
                    там кьдето си ходил наистина са добри и работят ефтино на мен са ми слагали 3 стькла и то без проблеми после, но сьм чувал,че до гробищата има една фирма маи мустанг се казва работили добре и маи по ефтино-дано да сьм ти помогнал
                    Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia

Коментар

SilenceR написа:
                      със бургия с диамантена глава се прави лек пробив в края на пукнатината и спира да се цепи повече. само трябва да се внимава с дълбочината трябва да е колкото е дълбочината на цепката. това ми го е казвал един който се занимава със монтаж демонтаж на авто стъкла.

Коментар

Има един пич в Асенова махала дето лепи пукнатини и звездички от камъчета, но в твоя случай ще има много за лепене. Иначе Мустанга беше преди гробищата, а сега е на пишмана на последна спирка отзад, аз си слагах при него джама на бравото, нямам оплаквания, гаранцията беше 6м.

Коментар

van_dal написа:
                          Има един пич в Асенова махала дето лепи пукнатини и звездички от камъчета, но в твоя случай ще има много за лепене. Иначе Мустанга беше преди гробищата, а сега е на пишмана на последна спирка отзад, аз си слагах при него джама на бравото, нямам оплаквания, гаранцията беше 6м.
                          Неговото не е малко , така че надали ще стане . Преди около 3-4 години бяхме ходили при този дето ги лепи и каза 20$ долара А беше пукнато съвсем леко от малко камъче . Сега може да е смъкнал де
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Зад Пежо, забравих как му беше заглавието. На един Голф сменях джама, 130лв беше прозореца за работа забравих колко. Винетки, минетки всичко махат.

Коментар

Ицо, понеже си с комбинизон и се хвалиш, че било товарно магаренце. Искаш ли да направим една оферта, за да взема една плоча

Коментар

за каква плоча става въпрос,ако искаш,може да взема служебна баничарка да свършим работа
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X