хаха то само изроди на тоя свят .. тя мина сякаш беше 300 коня .. горката :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
the_biggy написа:s00rry написа:paralesa написа:Не знам имахте ли среща,но ако сте имали определено Росен не е бил там :D Към 18 се прибирах от Елена и го гледам кани се да метне на шкодичката отгоре в опита си да пресече...Ще се блъсне в мен,не ме виждаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
здравеи колега
отиди срещу склада на интеграл тои се намира около представителството на тоиота има сервиз за стъкла и гуми мисля един приятел там си слага на бравото като цена му хареса и като качество казва че бива,също е проверявал и някъде до сервиза горе до сержанското училище но там му искали цифра за подобно стъкло и за тва е отишъл там надявам се че съм ти помогналKара Bravok 1.4 12V 97g.SX и Punto Mk2 1.9 jtd 00g.JTD ELX
Коментар
-
Сашо аз го сменях в Таврията , като застанеш срещу на Тойота представителството по една уличка на дясно , зад на Пежо се пада . Даже тук има тема по въпроса http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F2%FA%EA%EB%EE . Добре е монтирано , но бяха оставили голяма кочина Много ли е пукнат или леко ...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
SilenceR написа:абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
Коментар
-
SilenceR написа:абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....
Коментар
-
Има един пич в Асенова махала дето лепи пукнатини и звездички от камъчета, но в твоя случай ще има много за лепене. Иначе Мустанга беше преди гробищата, а сега е на пишмана на последна спирка отзад, аз си слагах при него джама на бравото, нямам оплаквания, гаранцията беше 6м.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Има един пич в Асенова махала дето лепи пукнатини и звездички от камъчета, но в твоя случай ще има много за лепене. Иначе Мустанга беше преди гробищата, а сега е на пишмана на последна спирка отзад, аз си слагах при него джама на бравото, нямам оплаквания, гаранцията беше 6м.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар