Не знам имахте ли среща,но ако сте имали определено Росен не е бил там :D Към 18 се прибирах от Елена и го гледам кани се да метне на шкодичката отгоре в опита си да пресече...Ще се блъсне в мен,не ме вижда
хаха гледах да остана жиффф :P
Росене снощи преди хотел Янтра мина ли една Toyota Celica покрей вас с бясна скорост .. чак са загледа ))хаххахаа колеги вижте този линк и какво пише за Фиат хахаха много правилно... http://zabavnoto.blogspot.com/2009/1...post_5150.html
не знам кое е правилно и кое не , и не стига че имам да сменям хиляда неща по темпрата ами днес на обед в обедната ми почивка гледам че ми е пукнат предния джам.горе доло една педя е пукнатината,откъм стикера за гражданската....и сега тряя и за там кинти.бах*а у късмета смотан.мн се ядосах като го видях.... питах в един магазин кач пара е стъклото(намира се под бившия РИКОН) автобои , автостъкла.... човека каза 100 лв джама и 50 лв труд....то няма да я правя веднага ама кажете някое място да ида , и да знам че ще са точни хората и с качествени материали...а има ли опция от морга да си взема джам и да се сложи ???
Не си слагай джам при тези, мърлячи са! В пежо сервиза са общо взето добри, но и взимат по-скъпо. Варианта да си сложиш 2-ра ръка също е добър, но стига да е запазен.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
отиди срещу склада на интеграл тои се намира около представителството на тоиота има сервиз за стъкла и гуми мисля един приятел там си слага на бравото като цена му хареса и като качество казва че бива,също е проверявал и някъде до сервиза горе до сержанското училище но там му искали цифра за подобно стъкло и за тва е отишъл там надявам се че съм ти помогнал
Kара Bravok 1.4 12V 97g.SX и Punto Mk2 1.9 jtd 00g.JTD ELX
Сашо аз го сменях в Таврията , като застанеш срещу на Тойота представителството по една уличка на дясно , зад на Пежо се пада . Даже тук има тема по въпроса http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F2%FA%EA%EB%EE . Добре е монтирано , но бяха оставили голяма кочина Много ли е пукнат или леко ...
абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....
абе на обед го гледам една педя беше.преди това сутринта като тръгвах за работа не видях да е пукнато.аз ли съм го пукнал незнам.щото събота човърках по онази пластмаса дет седи под чистачките , аама не сам удрял умрелия джам , да е падало нещо не е от мен.или съвсем леко се е пукнало и после от студа се е доразцепило.или някой келеш от даскало се е подпрял е*а ли го в мамата.и го гледам на обед една педя.белязах го отвътре със маркер и после към 17 ч го гледам се цепнало с още 2 см..... и сега съм я запрял в гаража и няма да я карам преди да го опрая че ще ме одръстят кукитя някой акт ако ме барнат.а и риск е да се спраска още повече.... от каквото и да е просто е за смяна и аз да съм виновен без да съм разбрал или някой дрисак или му е дошло времето , за смяна е .....
Сашеееее и на мойта Темппра беше спукано,, карах 1 година.. ама от дупките и тръгва да се пука цялото .. и го смених.. там по Пежото вари.. ще ти вземат към 180 лв сигурно, ама 1 година гаранция и са много добри .. Там вари не са замисляй за други..
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
там кьдето си ходил наистина са добри и работят ефтино на мен са ми слагали 3 стькла и то без проблеми после, но сьм чувал,че до гробищата има една фирма маи мустанг се казва работили добре и маи по ефтино-дано да сьм ти помогнал
Fiat Palio 1.2 75hp,FiAT Punto1.690hp,Fiat Marea 2.4TD,Fiat Bravo 1.9 JTD,Fiat Punto 1.216VSportingMK1,Fiat BravoHGT155hp,FiatPunto 1,2 16V SportingMK2,lanciaY1,412v, Fiat PuntoMK1 1,2 60hp,Alfa Romeo1461.9JTD,Fiat Seicento1.1 Sporting;Aprilia
със бургия с диамантена глава се прави лек пробив в края на пукнатината и спира да се цепи повече. само трябва да се внимава с дълбочината трябва да е колкото е дълбочината на цепката. това ми го е казвал един който се занимава със монтаж демонтаж на авто стъкла.
Има един пич в Асенова махала дето лепи пукнатини и звездички от камъчета, но в твоя случай ще има много за лепене. Иначе Мустанга беше преди гробищата, а сега е на пишмана на последна спирка отзад, аз си слагах при него джама на бравото, нямам оплаквания, гаранцията беше 6м.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Има един пич в Асенова махала дето лепи пукнатини и звездички от камъчета, но в твоя случай ще има много за лепене. Иначе Мустанга беше преди гробищата, а сега е на пишмана на последна спирка отзад, аз си слагах при него джама на бравото, нямам оплаквания, гаранцията беше 6м.
Неговото не е малко , така че надали ще стане . Преди около 3-4 години бяхме ходили при този дето ги лепи и каза 20$ долара А беше пукнато съвсем леко от малко камъче . Сега може да е смъкнал де
Коментар